כאבים בחזה בבבבקקקשששהההה יעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בחזה בבבבקקקשששהההה יעוץ
    שמעון
    17/02/2010

היי,

אני בן 34 מבנה גוף בינוני שוקל 94 קילו לא מתאמן (האמת שהזנחתי את גופי בשנים האחרונות) בדרך כלל בריא (חוץ מ 2 דלקות גרון קשות שהיו לי במהלך השנה האחרונה)
    מזה 4 שבועות אני סובל מהתסמינים הבאים :
    1. עיקר התלונה הוא כאבים בחזה : מין סוג של דקירות\לחץ ממש הרגשת חוסר נעימות בצד ימין ושמאל ובעיקר במרכז החזה בנוסף אם אני ממשש את החזה בעיקר במרכזו ובצלעות מתחת לבית השחי זה כואב בנקודות ספציפיות
    2. יש לי שיעול עדין עם ליחה צהובה
    3. כאב במרכז הגב
    4. עייפות
    לאחרונה נתן לי הרופא לנטון מחשש שזו בעייה במערכת העיכול(למרות שלא כואבת לי הבטן ואין לי צרבות) אך מאז שאני לוקח את התרופה יש לי כאבי ראש שמתחילים בשכמות עורף ומשם לראש מכיוון שזה לא ממש עזר והכאבים בחזה ממשיכים הפסקתי ליטול את התרופה
    ביצעתי אקו לב,צילום חזה,בדיקת מאמץ והתוצאות יצאו תקינות בנוסף ביצעתי בדיקות דם מקיפות שנראות תקינות.

זה ממש מתסכל ואין לי שמץ של מושג מה עוד לעשות ?
    בשלב הזה אני מוכן לעשות כ ל בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חזה

ד''ר ריקרדו תובר
    18/02/2010

שמעון שלום

אינני חושב שהבעיה שלך קשורה ללב.אבל לבצע צינתור לב יכול לשלול כל ספק בקשר לכאבים שלך.

בהצלחה

ד"ר תובר ריקרדו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו