שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דביר
    22/02/2010

לד"ר שלום רב.

אני בן 27 בחור בריא בדרך כלל ,ללא בעיות בריאות.

אתמול לאחר אימון גופני ,שכלל מעט ריצה ,הליכה .במשך שעה וחצי התחלתי להרגיש סחרורות

ולהרגיש לא טוב כלל.הרגשתי בחילות והרגשה בו זמנית של חוסר אוויר .ושאני לא נושם טוב או אפילו לא נושם.נסעתי הביתה בחזרה מהפארק והרגשתי שאני עומד להתעלף עצרתי לצד הדרך שתיתי מים קרים והמשכתי בנסיעה כאשר בת זוגתי על הטלפון ברמקול משגיחה.

שהגעתי לבית במשך שעתיים לא ממש נרגעתי .לקח לי הרבה זמן אחרי ששתתי מים וגם לקחתי אקמול.אני רוצה לדעת האם זה יכול להיות בגלל שהכושר גופני שלי על הפנים?? או שיכולה אפילו להיות בעיה כל שהיא עם הלב שלי.אני לא יודע מה לעשות אבל זה ממש התיש אותי .היום גם עשיתי מעט מאד פעילות גופנית ושוב הפעימות לב מהירות ותשישות ,ואני עדיין מרגיש עייף מאד .ובלי קשר בחדר כושר שאני עולה על ההליכון אני מרגיש משונה איך שאני יורד ממנו.

אבל היום זה היה משהו שאף פעם לא חוויתי.

בהליכות שבדרך כלל אני עושה חצי שעה-40 דקות כל יום בטבע שאני מוציא את הכלבים.זה דווקא כן ממריץ אותי.אודה לתגובה מה מומלץ לעשות בגלל שחשתי ככה והאם יש סכנה בזה?ולעשות הולטר וארגומטריה? או שיכול להיות שאני בכלל לא בכושר גופני ובגלל זה ,זה ככה.

בתודה אייל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

דביר
    22/02/2010

שכחתי לציין,כל זה היה ביום שישי .ובשבת ,אתמול יום ראשון עוד היתה חולשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר רוברט הפנר
    22/02/2010

אייל,
    הכל יכול להיות, במיוחד כשסיפורי האינטרנט לא מחליפים את הבדיקה אצל הרופא במרפאה. אבל לא הבנתי מהקרה היום עם הכלבים הממריצים. היה בסדר או לא בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

דביר
    23/02/2010

היה לא בסדר.

קבעתי בדיקה לארגומטריה
    קיבלתי תוצאות של הולטר לב שביצעתי ,אם במידה הארגומטריה גם בסדר
    אז יש לשלול שזה בעיה של הלב? וכנראה זה בגלל הכושר הגופני הנמוך?

סינוס :

מהירות מינמלית 45 לדקה

מהירות מקסימלית 18 לדקה

מהירות ממוצעת 68 לדקה

הפרעת קצב חדריות VPC'S

ניצפו סה"כ 1 VPC'S במשך הבדיקה.

הפרעות קצב על חדריות APC'S

ניצפו סה"כ 4 APC'S במשך הבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר רוברט הפנר
    24/02/2010

אייל
    אני באמת לא מצליח להבין ולהעריך את בעייתך ובכל מקרה לא ניתן לאבחן ולטפל דרך האינטרנט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו