מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהדביר22/02/2010
לד"ר שלום רב.
אני בן 27 בחור בריא בדרך כלל ,ללא בעיות בריאות.
אתמול לאחר אימון גופני ,שכלל מעט ריצה ,הליכה .במשך שעה וחצי התחלתי להרגיש סחרורות
ולהרגיש לא טוב כלל.הרגשתי בחילות והרגשה בו זמנית של חוסר אוויר .ושאני לא נושם טוב או אפילו לא נושם.נסעתי הביתה בחזרה מהפארק והרגשתי שאני עומד להתעלף עצרתי לצד הדרך שתיתי מים קרים והמשכתי בנסיעה כאשר בת זוגתי על הטלפון ברמקול משגיחה.
שהגעתי לבית במשך שעתיים לא ממש נרגעתי .לקח לי הרבה זמן אחרי ששתתי מים וגם לקחתי אקמול.אני רוצה לדעת האם זה יכול להיות בגלל שהכושר גופני שלי על הפנים?? או שיכולה אפילו להיות בעיה כל שהיא עם הלב שלי.אני לא יודע מה לעשות אבל זה ממש התיש אותי .היום גם עשיתי מעט מאד פעילות גופנית ושוב הפעימות לב מהירות ותשישות ,ואני עדיין מרגיש עייף מאד .ובלי קשר בחדר כושר שאני עולה על ההליכון אני מרגיש משונה איך שאני יורד ממנו.
אבל היום זה היה משהו שאף פעם לא חוויתי.
בהליכות שבדרך כלל אני עושה חצי שעה-40 דקות כל יום בטבע שאני מוציא את הכלבים.זה דווקא כן ממריץ אותי.אודה לתגובה מה מומלץ לעשות בגלל שחשתי ככה והאם יש סכנה בזה?ולעשות הולטר וארגומטריה? או שיכול להיות שאני בכלל לא בכושר גופני ובגלל זה ,זה ככה.
בתודה אייל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
דביר22/02/2010שכחתי לציין,כל זה היה ביום שישי .ובשבת ,אתמול יום ראשון עוד היתה חולשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר רוברט הפנר22/02/2010אייל,
הכל יכול להיות, במיוחד כשסיפורי האינטרנט לא מחליפים את הבדיקה אצל הרופא במרפאה. אבל לא הבנתי מהקרה היום עם הכלבים הממריצים. היה בסדר או לא בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דביר23/02/2010היה לא בסדר.
קבעתי בדיקה לארגומטריה
קיבלתי תוצאות של הולטר לב שביצעתי ,אם במידה הארגומטריה גם בסדר
אז יש לשלול שזה בעיה של הלב? וכנראה זה בגלל הכושר הגופני הנמוך?
סינוס :
מהירות מינמלית 45 לדקה
מהירות מקסימלית 18 לדקה
מהירות ממוצעת 68 לדקה
ניצפו סה"כ 4 APC'S במשך הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר רוברט הפנר24/02/2010אייל
אני באמת לא מצליח להבין ולהעריך את בעייתך ובכל מקרה לא ניתן לאבחן ולטפל דרך האינטרנט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)