טיפול שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול שיניים
    יריב
    21/03/2010

שלום רב

גילו לי לפני שנתיים דליפה קלה עד בינונית במסתם אורטלי (מסתם בעל שני עלים - ביקוספידאלי)
    אמרו לי אז להיות במעקב sbe אם אני לא טועה, דהיינו לפני טיפול חודרני יש לקחת אנטיביוטיקה
    שאלתי היא כזאת , אני צריך לעבור טיפולי שיניים בין השאר גם ניקוי אבן .האם לפני כל טיפול אני צריך לקחת אנטיביוטיקה, כמה לקחת? , מתי? ,איזה אנטיביוטיקה? ומי נותן לי את המרשם?
    בנוסך האם פעולה חודרנית היא כל טיפול שיניים כגון: ניקוי אבן, סתימה או רק טיפול ממש חודרני כמו טיפול שורש וכיוצא בזה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול שיניים

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

יריב
    23/03/2010

המסתם שלי הוא לא תותב , לא עברתי ניתוח אלא מצב מולד, ושהלכתי להתייעץ עם רופא המשפחה הוא אמר שאין צורך באנטיביוטיקה כאשר זה לא מסתם תותב , פעם היתה הנחיה לתת אנטביוטיקה בכל מצב של מום בלב והיום זה כבר לא תקף ואין כל צורך בנטילת אנטיביוטיקה לפני הטיפול
    שאלה נוספת - האם ניקוי אבן זה טיפול חודרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי

ד''ר ריקרדו תובר
    24/03/2010

ואין כל צורך בנטילת אנטיביוטיקה

ד"ר תובר ריקרדו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו