בעיה בנשימה והרגשת עילפון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בנשימה והרגשת עילפון
    אלי
    23/03/2010

הייתי מאושפז בבית חולים על רקע שימוש בכדורי חגיגת ואלכוהול
    מאז עבר 4 חודש יש לציין שמאז שיצאתי מבית החולים נטלתי רמוטיב נגד דיכאון ועבדתי בעבודה פיזית [הייתי במאמץ גבוהה למשך חודשיים ועזבתי תעבודה]ומאז קשה לי לנשום וחם לי בגוף ןתפוס לי בצאוור לי בצד שמאל ויש לי הרגשת עילפון זה קורא לי לאחר מאמץ קשה או שתיית אלכוהול
    עשיתי בדיקת ריאה מורכבת יצא תקין גם רנגן וגם בדיקה במכשירים הרופא אמר כי אין לי שום בעיה בריאות זה ממקום אחר

חשדו שברח לי אוויר מהוושט אבל יצא תקין ואין לי שום בעיה[לאחר צילום סיטי

הרופא ריאה אמר לי שיכול להיות שזה משהו בלב
    האם זה בגלל הרמוטיב ששילבתי איתי מאמץ פיזי ואלכוהול זה גרם לי לעליה בלחץ הדם???

או שיש לי בעיה בלב??
    תודה מראש...זה מציק לי בגלל שאני לומד להיות מדריך חדר כושר ואני חייב לחזור להתאמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אלי

ד''ר ריקרדו תובר
    24/03/2010

לפי דעתי אין לך בעיות לב ,ק"ל שילוב לכמה דברים זה הגורם של בעיה בנשימה והרגשת עילפון

ד"ר תובר ריקרדו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך??

אבי
    24/03/2010

תוכל לפרט???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו