סינוס טכיקרדיה דופק 144

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סינוס טכיקרדיה דופק 144
    רבקה
    30/03/2010

שלום רב,
    אני בת 27, בריאה.
    תת םעילות בלוטת התריס-במצב גבולי מאוד-נטלתי אלטקורסין 50 קרוב לש-3 חודשים כאשר באמצע פברואר לערך היה לי סינוס טכיקרדיה-ההגעתי למיון עם (אני יודעת שהיה גבוה יותר בבית) קיבלתי דרלין 40, יומיים לאחר מכן שוב 128-קיבלתי דרלין 10 ומאז אני מטופלת בדרלין 10 פעמיים ביום.
    TSH מ-2/2010 תקין, עשיתי אקו לב, מבחן מאמץ-תקין
    אחד מהרופאים שנבדקתי אצלו(מתוך שלושה-פרופ' ציין כך:אקג: סינוס, אין עדות לאוטם. אין היפרטרופיה של החדרים. אין ברוגדה. קט תקין. אקו: התכווצות תקינה של חדר שמאל. מסתם אאורטלי תקינה. המסתם מיטרליס עם צניחה קלה במיוחד קדמית ללא אי ספיקת מיטרליס. אין נוזל פריקדיאלית. אין קרדיומיופטיה. וציין להמשיך בנטילת הפרולול.
    לפני כשבוע כשעשיתי את המבחן מאמץ, הסביר הקרדיולוג כי הכל סה"כ בסדר ולנסות לקחת את הפרולול רק כשיש סינוס,
    ואכן לא נטלתי פרולול פעמיים במשך יומיים אלא רק פעם אחת, הסינוס אכן הגיע, כ-120-130 במישוש ולקחתי את הכדור.
    מאז חזרתי לקחת את הכדור פעמיים, שלשום היה לי שוב סינוס באמצע הלילה-כ-108 לערך במישוש וזאת בערך 3 שעות אחרי נטילת הפרולול, לכן בהתייעצות טלפונית עם אחות קופ"ח הציעה לגשת למיון, שם ללא טיפול זה עבר לי אחרי שעתיים.
    אשמח לדעת אם יש עוד בדיקות שאני צריכה לעבור-במיון החזירו אותי שוב לרופאת משפחה, קרדיולוג , המליצו מילולית בלבד על ואליום כשזה קורא (אני קצת חרדתית) הרופאה ציינה שנמושה אונה ימנית של בלוטת התריס מעט מוגדלת ובלט עין דו"צ למרות שככה נולדתי(עיניים בולטות)
    בדיקות דם תקינות במיון, אנזים של הלב-תקין במיון,
    עשו לי בפעם הראשונה של הסינוס סי טי ריאות-תקין (למרות שהפסקתי לעשן לפני 9 חודשים ואיני נוטלת גלולות למניעת הריון)
    אני מבינה שיש עוד סדרה של בדיקות שקשורות לכימיה של הלב? משהו שקשור למעגל חשמלי?
    זה משהו שאני צריכה לבדוק?
    אני קצת מיואשת, זה מבהיל אותי כל פעם מחדש, אני מתעלמת בהרבה פעמים כשיש לי דופק בסביבות ה-100 אולי 100 + אבל בפנים אני מאוד מודאגת וחרדה.
    אשמח לשמוע אם יש עוד משהו שאפשר לעשות? במיון שמעתי שהרופאים דיברו על אולי להגדיל מינון פרולול? אבל לא כתבו במכתב שחרור כלום
    אף אחד לא אומר לי מה הסיבה לזה-אני נולדתי פגית, יש לי אנמיה כרונית, המוגלובין תמיד נמוך מ-12 אבל כבר כמה שנים מעל 11
    אף אחד לא אומר לי מה בעצם זה יכול לנבוע ולמה זה ממשיך לחזור כל הזמן. ומההיכרות של עם עצמי ככל שאני מרבה לקרוא על זה -זה מכניס אותי לחרדות.
    אז אשמח לשמוע אם יש עוד משהו שאני יכולה לעשות. תודה, רבקה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סינוס טכיקרדיה דופק 144

הוספת תגובה

• רבקה

ד''ר ריקרדו תובר
    01/04/2010

רבקה שלום

מבחינה לבבית את בריאה לחלוטין לכן אינני יכול להמליץ מה לעשות.

ד"ר תובר ריקרדו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה :)

רבקה
    01/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

רבקה
    03/04/2010

בקשר לבדיקת מאמץ-גיליתי רק אחריה שאני צריכה להפסיק לקחת את הפרולול-אני נוטלת פרולול 10 ,פעמיים ביום, ולא שאל אותי הרופא שום דבר האם יש צורך לחזור על הבדיקה?

אני פשוט מסתובבת בין רופאים ואף אחד לא באמת אומר לי למה זה קורה לי, לכל רופא יש סיבה אחרת
    הוסבר לי שיש לי מבנה לבבי שנוטה ליצור סינוס טכיקרדיה ? זה הגיוני?

תודה שוב,
    רבקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו