דופק גבוה ולחץ דם מעט גבוה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק גבוה ולחץ דם מעט גבוה
    יוני
    15/05/2010

שלום לכם, (בן 19)
    לאורך כל היום אני מלווה בהרגשת עייפות, כאבי ראש, דופק שמגיע ל110-140 פעימות לדקה וקושי נשימתי...
    תחושות אלה מלוות אותי כבר דיי הרבה זמן, אך לא ייחסתי להן חשיבות יתרה מאחר וחשבתי כי זאת תוצאה של תחילת התקף אסתמה (חולה אסתמה מגיל צעיר) אך אני חושב כי יש מקום לבדיקת העניין כי אלה סימפטומים יחסית חדשים אצלי (בשנה וחצי-שנתיים אחרונות).
    כשאני מתאמץ אפילו מעט (לעלות קומה אחת במדרגות או אפילו להרים את אחי הקטן) הדופק גבוה ואני חש בסחרחורת, התנשפות וחייב לשבת כדי לייצב את עצמי.

לפני כחודשיים הופנתי לבדיקת תפקוד ריאות במאמץ (בדיקה תקופתית) ולאחר לא יותר מדקה וחצי הדופק עלה ל178 ונאלצו לעצור את הבדיקה (מה שקרה בבדיקה הקודמת גם כן)
    ירדתי בהתנשפויות (חוסר באוויר), סחרחורת נוראית, כאבי ראש בחלקו האחורי של הראש וממש שמעתי את דפיקות הלב שלי.

שאלתי היא האם סימפטומים אלה יכולים להעיד על בעיית לב כלשהי? אשמח אם תוכלו להפנות אליי מספר שאלות אליי ואענה עליהן בכדי שתוכלו לכוון אותי טוב יותר.

אשמח אם תוכלו לענות לי, מאחר ומצב זה מתחיל להדאיג אותי מעט...
    תודה מראש,
    יוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לגבי לחץ הדם שכחתי לציין

יוני
    15/05/2010

אני לא יודע אם הלחץ דם גבוה או לא, אבל בבדיקה שביצעתי לאחרונה התוצאה הייתה 145/95.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופק...לחץ דם

ד``ר רוברט הפנר
    16/05/2010

יוני
    ה"סיפור" שלך באמת מרשים אבל זהו רק פורום אינטרנט ולא כאן יימצא הפתרון לבעייתך. מציע לך להתיעץ עם קרדיולוג בקהילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו