לד"ר הפנר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר הפנר
    נריה
    16/05/2010

בהמשך לשאלה על חמותי לא הבנתי את תשובתך. אני שואלת כדי לקבל כיוון כלשהו וכדי לדעת למי לפנות. אנחנו עובדי עצות. ותודה מראש.
    אני חוזרת על השאלה: חמותי, בת 90, שנה וחצי אחרי כריתת ושט בעקבות סרטן, כשהיא הולכת מרגישה דפיקות לב חזקות שמפריעות לה ללכת ולנשום. עשתה מיפוי במנוחה והכל תקין. באופן כללי מאוד חלשה ויורדת כל הזמן במשקל. מה הבעיה ומה יכולות להיות הסיבות ?
    תודה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר הפנר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר רוברט הפנר
    16/05/2010

נריה,
    אני מניח שאם דפיקות הלב הן רק בהליכה אז מדובר כנראה בדופק יותר מהיר שזה כנראה תגובתי למצבה. וכפי שכתבתי על סמך תחושתה כפי שאת מתארת, אם תפקוד הלב תקין ואין בעיה מסתמית (שזה לא לא שכיח בגילה), (זאת אפשר לברר בבדיקת אקו לב פשוטה - במנוחה), (לדעתי הזוי שעשו לה מיפוי לב - מה זה רלוונטי?) בגילה ועם הסרטן ברקע לא חסרות סיבות ל"דפיקות לב". כמו למשל אנמיה....או בעית ראות (עברה הקרנות?)........או "סתם" מצב כללי ירוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו