wpw וספורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• wpw וספורט
    אורטל
    29/10/2007

אז ככה אובחן אצלי wpw בבדיקת א.ק.ג מטעם קבוצת הכדורגל שבה אני מתאמן.
    שלחו אותי לקרדיאולוג כדי שיעביר אותי כמה בדיקות בהם הולטר, א.ק.ג נוספת, ובדיקת מאמץ.
    בכל הבדיקות הכול יצא תקין לגמרי לגמרי כמובן בהתאם לתיסמונת wpw שיש אצלי.
    בפגישה המסכמת עם הרופא הקרדיאולוג קיבלתי אישור להמשיך באימונים כרגיל בצירוף מכתב שמציין שהכול תקין ואין בעיה עם ספורט תחרותי בקיצור מכתב מושלם שכ"כ רציתי כבר לקבל לאחר תקופה של חודש בדיקות.
    שעתים לאחר שחזרתי הבית מהרופא היגע טלפון מהרופא עצמו שבוא הוא אומר שהוא החליט להיתיעץ עם עוד רופאים בנוגע לפעילות ספורטיבית עם ה wpw תשובותיהם היו כך: שני רופאים אמרו שאין צרוך לעשות צריבה והם מאמינים שאני יכול להמשיך בפעילות ספורטיבית. ורופא אחר אמר שיש צורך בצריבת המוליך השני בלב שלי. קבלתי את השינוי באישור מאוד קשה.
    עכשיו שאלתי האם באמת אני צריך לעשות צריבה או שאני יכול להמשיך להיתאמן ללא כול עיסוק נוסף בתסמונת?
    בבקשה ממכם ענו לי אני אשמח מאוד מאוד!
    פרטים הכרחים.
    הדופק שלי המקסימלי בבדיקת המאמץ לאחר 13 דקות היה 190.
    באולטר שעשיתי יצא ממוצא שב24 שעות ממוצא הדופק שלי הוא 80.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    wpw וספורט

הוספת תגובה

• wpw וספורט

ד``ר רוברט הפנר
    29/10/2007

גיא שלום.
    אני מניח שעשית גם אקו לב והיא תקינה לחלוטין.
    שתי הגישות הנ"ל קיימות.
    צריבה מוצלחת של המסלול העוקף היא למעשה ריפוי.
    אם אין לך ולא היו לך ארועים של דפיקות לב מהירות ובדיקת האקו לב תקינה לחלוטין אני הייתי מאשר אותך לספורט תחרותי גם ללא צריבה.
    בהצלחה!
    ד"ר הפנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר

אורטל
    30/10/2007

אני שמח לקרוא את תגובתך ואתהתוכן שבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו