היפוקלמיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפוקלמיה
    אלודיס
    29/05/2010

רציתי לשאול האם במצבי היפוקלמיה חמור (k 2.0) נהוג לשחרר את החולה מחדר מיון מיד ברגע שריכוז האשלגן עלה את המינימום? 3.5
    או שמה יש סיבה להשאירו להשגחה?
    האם קיימת סכנה גם לאחר שהריכוז עלה?
    בנוסף האם קיימת סכנה לאדם שחי עם היפוקלמיה במשך שנים רבות- במצב כמו בהפרעות אכילה..
    אני מניחה שבתקופה של שנים (מעל 8 שנים) היו חודשים של יותר וחודשים של פחות אבל תסמינים כמו רעידות ונימול בשרירי הידיים והרגלים ועוד שלל הפרעות עיצביות.. היו קיימים לאורך התקופה
    מה הייתם ממליצים לעשות מבחינה רפואית?

תודה מראש ושבת שלום עם המון בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפוקלמיה

הוספת תגובה

• היפוקלמיה

ד``ר רוברט הפנר
    29/05/2010

אלודיס,
    היפוקלמיה קשה הוא סיכון ממשי לחיים.
    הטיפול הוא בגורם להיפוקלמיה. אם זה נובע מהפרעות אכילה, צריך להוסיף אשלגן ל"דיאטה".
    לא נכנס לשיקולים של חדר המיון - אני מבין מנוסח שאלתך - שהבעיה חוזרת על עצמה לעתים קרובות, אולי זה היה השיקול של חדר המיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת שבעניין המיון

אלודיס
    29/05/2010

זו היתה הפעם הראשונה
    ושוחררתי ברגע שהאשלגן היה 4 ותהיתי למה לא השאירו אותי להשגחה לעוד כמה שעות. אני אוסיף לזה שהתעלפתי אחרי שחזרתי הביתה
    אני גם יודעת שהיפוקלמיה היא סיכון חיים ממשי ולכן לא ברור לי איך שרד הלב במשך שנים כה רבות עם תסמינים של היפוקלמיה ברוב הזמן.
    השאלה שלי היתה האם יש נזק או האם יש סיכון גם כשהאשלגן עלה למינימום..
    אין לי ספק שצריך לטפל בשורש הבעיה.. (אני מחכה לאשפוז בהפרעות אכילה כבר כמה חודשים)

תודה רבה על התשובה המהירה ויום שקט

אלודיס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר רוברט הפנר
    30/05/2010

אין נזק מצטבר באשלגן נמוך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אלודיס
    30/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו