מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלי צנתור לב- טיפולאהובה05/06/2010
לפני כמה שנים ראיתי בערוץ 2 באחת התוכניות כירורג קרדיולוג אשר מבצע בלי חשבון צנתורי לב, בראיון עימו אמר כי- 40% מהצנתורים שאנחנו מבצעים אינם הכרחיים אך בכל זאת מבצעים אותם כיוון שהם מכניסים כסף טוב לקופה שלנו. ואני שואלת האם זאת לא בושה? ולא רק זאת, אני אומרת בקול רם כי ישנה האפשרות למנוע את אותם צנתורים.
לפני עשרים שנה אמרו לי שעלי לעבור צנתור לב, אבל צריכים קצת לחכות שיהיו כאבים יותר חזקים, משמע עלי לסבול עוד חצי שנה מהכאבים. ואני עם פסק דינם לא הסכמתי והתחלתי לחפש טיפול.
מצאתי כמה צמחים שמנקים כלי דם והתחלתי להשתמש בהם והצלחתי, אני כבר עשרים שנה לא סובלת מכאבים והרופאים עדיין מחכים שאני אבוא לעשות צנתור.
מטרת בלוג זה היא לעניין אותכם הקוראים ולתת לכם מושג על דברים פשוטים כמו צמחים שיכולים לעזור לנו להימנע מטיפולים פולשניים שמציעה לנו הרפואה המערבית.
למתעניינים שבניכם,
צרו עימי קשר דרך הבלוג, מייל.
אני מאחלת לכולם בריאות ורפואה שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הציבור יותר חכם
ד``ר רוברט הפנר05/06/2010אהובה,
לא השקעת הרבה מחשבה במה שכתבת, כל אחד שקורא שואל את עצמו איך בכלל את יודעת שהייתה בעיה בעורקי הלב? כדי להוכיח שה"צמחים" שלך מנקים את העורקים, היית צריכה לעבור פעמיים צנתור, פעם לפני ופעם אחרי ה"טיפול".
אם הצמחים שלך "מנקים" את העורקים למה את לא מפרסמת אותם? תהיי מפורסמת ועשירה.
אז לפני שתמשיכי למכור את הצמחים מהגינה של השכן, כדאי שתחכימי מעט ותקראי את השורות הבאות:
בניגוד לתקופה האפלה שהטיפולים היו מבוססים על מה שאת מציעה, כשתוחלת החיים הייתה בערך 50 שנה ואף פחות, ב 20 השנים האחרונות למרות שהאוכלוסיה יותר חולה, יותר שמנה, יותר סכרת, בכל זאת תוחלת החיים רק עולה והיא היום 78-79 שנה לגבר (בישראל). זה בזכות הטיפול במחלות הלב שהוא הגורם מס' 1 לתמותה. ומהו הטיפול הזה? צנתורי לב וניתוחי לב (מעקפים, שסתומים וכו).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)