מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סינוס אריתמיהרבקה07/06/2010
שלום רב,
אני כבר כתבתי בפורום זה וכותבת שוב כי יש שינוי במצב,
אני בת 28 בריאה, בסוף שנת 2009 לקחתי במשך 3 חודשים אלטרוקסין 50 בגלל תת פעילות
הפסקתי בסביבות סוף פברואר בגלל סינוס טכיקרדיה
עשיתי עשרות אקג, אקו לב פעמיים , סיטי ריאות במיון, והכל יוצא תקין
הייתי אצל פרופ' שאמר שהכל בסדר
הורדתי מינון של פרולול מ-20 -10*2 ביום ל-5 ביום בהדרגה כי זה היה מרגיש לי מכביד ותחושות של פעימות מוקדמות מרובות
עשיתי הולטר לפני שבוע-מחכה לעידכון
וביומיים האחרונים אני מרגישה דופק של 100 לערך-שוב ממש לערך-אני יודעת שבמישוש זה לא מדוייק
ואתמול הרגשתי ממש בלאגן, כאילו לא היו פעימות כלל, ואח"כ מן דופק לא סדיר, הגעתי למר"מ אמרו לי שיש רק קצת טכיקרדיה,
היום באקג המרפאה אמרו לי סינוס אריתמיה ושוב ביצוע בדיקות בלוטת התריס
חשוב לציין שעשיתי מאז הטכיקרדיה כמה פעמים בדיקות בלוטת התריס וזה יוצא גבולי, התור לאנדוקינולוג רק באמצע יולי ולא הפנו אותי לתור דחוף יותר
מה זה סינוס אריתמיה, האם יש סכנה במעבר בין טכיקרדיה לאריתמיה, יש משהו שאני יכולה לעשות בנוסף?
הרופאה אמרה לי לעלות מ-5 פרולול ביום ל-10, כלומר פעמיים 5 ביום, זה אמור לפתור את הבעייה?
תודה,
רבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינוס אריטמיה
ד``ר רוברט הפנר07/06/2010רבקה,
כלום ממה שכתבת מהווה סכנת חיים, אבל זה מספיק לך כנראה כדי לא להרגיש טוב.
לא ניתן לטפל דרך האינטרנט, אני רק יכול לציין שדרלין פעם ביום 5-10 מג' הוא לא מינון טיפולי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רבקה07/06/2010תודה על ההתייחסות. אני מחכה לתוצאות הולטר ו-tsh אם יש עוד משהו שנראה לך שאוכללעשות אשמח לשמוע,
בכל מקרה תודה שוב, זה אכן מעודד :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהatrial fibrilation
אילנה10/06/2010שלום לדוקטור! גילו אצלי לפני כ- 10 שנים atrial fibrilation, ארוע שקרה רק פעמיים, אז. התחלתי לקחת 3 פעמים ביום ריטמקס (150 מ"ג). הבדיקות הכלליות שלי הן די בסדר: אין טריגלצרידים, הכולסטרול לפי הנורמה, הסוכר בסדר. הלב עצמו, בסדר גמור. אקג תקין, אקו תקין וגם עשיתי הולטר. הכל בסדר. הקרדיולוג (אליו הלכתי לפני כחודשיים כדי לבצע בדיקה שגרתית ללא תלונות) אמר לי שאם ה- TSH שלי הוא בסדר, אני יכולה להפסיק עם הריטמקס. התוצאה הייתה: 0,92 וככה עשיתי, כך שבשמחה הפסקתי לקחת את הריטמקס.! אני כבר יומיים בלי הכדורים הללו, אבל יש לי עכשיו בעיה חדשה: פחד! ללא סיבה, אני מפחדת להתהלך בלי הכדורים האלה. האם יכול לחזור לי פתאום עניין הפעימות הלא-סדירות? ירדתי בשמך שנה וחצי כ- 53 קילו, (על ידי טבעת מתכווננת), וגילי הוא 72. מרגישה נפלא: נולדתי מחדש!! אלא שעניין הפחד מלווה אותי כבר יומיים. האם עשיתי בחוכמה שהפסקתי לקחת ריטמקס?! תודה מראש על תשובתך - אילנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)