האם עשיתי בחוכמה שהפסקתי עם ריטמקס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם עשיתי בחוכמה שהפסקתי עם ריטמקס?
    אילנה
    14/06/2010

שלום לדוקטור! גילו אצלי לפני כ- 10 שנים atrial fibrilation, ארוע שקרה רק פעמיים, אז. התחלתי לקחת 3 פעמים ביום ריטמקס (150 מ"ג). הבדיקות הכלליות שלי הן די בסדר: אין טריגלצרידים, הכולסטרול לפי הנורמה, הסוכר בסדר. הלב עצמו, בסדר גמור. אקג תקין, אקו תקין וגם עשיתי הולטר. הכל בסדר. הקרדיולוג (אליו הלכתי לפני כחודשיים כדי לבצע בדיקה שגרתית ללא תלונות) אמר לי שאם ה- TSH שלי הוא בסדר, אני יכולה להפסיק עם הריטמקס. התוצאה הייתה: 0,92 וככה עשיתי, כך שבשמחה הפסקתי לקחת את הריטמקס.! אני כבר יומיים בלי הכדורים הללו, אבל יש לי עכשיו בעיה חדשה: פחד! ללא סיבה, אני מפחדת להתהלך בלי הכדורים האלה. האם יכול לחזור לי פתאום עניין הפעימות הלא-סדירות? ירדתי במשך שנה וחצי כ- 53 קילו, (על ידי טבעת מתכווננת), וגילי הוא 72. מרגישה נפלא: נולדתי מחדש!! אלא שעניין הפחד מלווה אותי כבר יומיים. האם עשיתי בחוכמה שהפסקתי לקחת ריטמקס?! תודה מראש על תשובתך - אילנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדעתי לא

ד``ר רוברט הפנר
    15/06/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו