קיו 10

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיו 10
    ליאורה
    02/11/2007

דוקטור נכבד,
    האם יש ערך מניעתי כלשהוא לתוסף קיו 10, בנסיבות בריאותיות כלשהן?
    תודה. אלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיו 10

הוספת תגובה

• באילו נסיבות?

ד``ר רוברט הפנר
    03/11/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוגמת נסיבות

אלי
    03/11/2007

ד.נ.
    למשל, כאשר אני שייך לקבוצת סיכון - יש לי יל"ד(מאוזן תרופתית), מטופל גם בסטטין (שומנים בדם בסדר גמור בעזרתו) ואני בן 72. בנסיבות אלה, קיו יכול לתרום משהו? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיו 10 - תזכורת

ליאורה
    07/11/2007

ד.נ.
    אבקש להפנות תשומת לבך לתשובתי מ-3.11 לשאלתך, ולבקשתי לקבל תשובתך לשאלתי שפורטה לבקשתך. בתודה מראש על תשומת לבך. א.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Q10

ד``ר רוברט הפנר
    07/11/2007

1-הסברתי לך בעבר באריכות, כבר הספקת לשכוח, אלי?
    2-אני לא חייב לענות לך. השאלות שלך מיטרד ובזבוז זמן, לי ולקוראי הפורום. מציע לך לעבור לפורום קרדיולוגי אחר.
    בכבוד,
    ד"ר הפנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה להשתלח

ליאורה
    08/11/2007

ד"ר הפנר,
    להלן תשובתי לשאלתך:
    א. לא, בהחלט לא שכחתי, כי לא היה מה לזכור.
    ב. בניגוד לדבריך, לא היה בהתייחסותך שום הסבר הנוגע לשאלתי.
    ג. להזכירך, כ"מענה" לשאלתי מ-,2.11 שאלת "באילו נסיבות?" על שאלתך זו עניתי כמבוקש, ולמרות תשובתי העניינית לא טרחת לענות על שאלתי.. במקום זה השתלחת. אז לשם מה בכלל שאלת?
    ד. איש לא מחייב אותך לענות, אבל הרי אתה משתתף בפורום כדי לענות, אז מה העניין? הערותיך הפוגעות לגבי שאלותיי אינן לכבודך. הן מופרכות, בלתי מוצדקות ובלתי ראויות, ויש להצטער עליהן. באפשרותי להדגיש , מאחר שגם אני דוקטור, שתואר כזה אינו נותן לך זכות לנקוט בסגנון פוגע ומעליב כשלך. הצעתך, שאין לה בסיס, איננה ראויה וממילא איננה מקובלת. מקווה שתחשוב כיצד לתקן גישתך.
    אלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו