דופק חזק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק חזק
    ורה
    19/06/2010

למעלה משבועיים אני מרגישה דופק ממש חזק מבית החזה.
    לעיתים גם מהבטן העליונה והצוואר. סבלתי יחד עם זאת מכאבי ראש חזקים וקושי לנשום.
    הייתי במיון בגלל הכאבי ראש והדופק,עשו לי א.ק.ג שיצא תקין.
    אני ממש מרגישה כאילו הלב שלי יוצא מהמקום.הקשיבו לי גם בסטטוסקופ והרופאים לא שמעו משהו לא תקין.
    זה קורה לי כשאני עולה במדרגות למשל , או עושה איזשהי פעילות,אבל גם במנוחה מוחלטת זה קורה, ומתך שינה אני מתעוררת ומרגישה את זה.
    יש לי גם קרוהן פעיל במצב גרוע, חשבתי שאולי זה קשור, בקיצור אני לא יודעת מה לעשות, להילחץ מזה או לא להילחץ?
    האם בדיקת הא.ק.ג מספיקה או שבמצב כזה צריך לעשות עוד בדיקה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק חזק

הוספת תגובה

• נ.ב אני בת 23 אם זה רלוונטי לנושא..

ורה
    19/06/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ....מאוד רלוונטי לנושא

ד``ר רוברט הפנר
    19/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופק חזק

ד``ר רוברט הפנר
    19/06/2010

ורה,
    אין כל קשר בין אקג ובין דופק חזק, איך אמור להראות דופק חזק באקג?
    כנראה הבעיה לא בלב, דופק חזק (לא מהיר) היא ברוב המקרים תחושה סוביקטיבית, לעתים משנית כמו למשל אנמיה, מחלת חום (אז הדופק גם גבוה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו