לד"ר ריקרדו....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר ריקרדו....
    שימרית
    03/07/2010

סובלת לעיתים מדופק מואץ וחולשה ורעד בידיים באותו זמן שזה קורה וגם קושי לנשום ...ערכתי את כל הבדיקות של הלב והכל נמצא תקין למעט מעט פעימות מוקדמות וכושר גופני ירוד לגמרי.יש לציין שאת רוב הבדיקות עשיתי אצלך בוולפסון ואמרת לי שהכל תקין למעט כושר גופני ירוד...ולכן הדופק מואץ במאמץ.יש לציין שאני בת 35 בריאה בד"כ לא מעשנת...בהמלצתך הלכתי להתעמל בחדר כושר ובחרתי דווקא עם פיקוח רפואי על מנת להתחיל נכון את הכושר...נבדקתי שם ע"י רופאת ספורט לבדיקת ארגומטריה והתחלתי את הבדיקה בדופק של 105 אז הבדיקה הסתיימה בדופק מטרה לאחר 3 דקות...כי מאוד התעייפתי והיא הציעה לי לעשות כל מיני מכשירים ל10 דקות פעמיים בשבוע ולאט לעלות את המינון...איך אני יכולה לשפר את הכושר עם דופק כזה?אני ממש מתביישת ומרגישה כמו זקנה....כולם שם היו מבוגרים ממני ובכושר טוב ...איך אני יעשה את זה ואם אפשר לשנות?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ריקרדו....

הוספת תגובה

• שימרית

ד''ר ריקרדו תובר
    05/07/2010

שימרית שלום

לפי דעתי צריך רק הרבה סבלנות וכוח רצון לשפר את כושר גופני שלך.

בהצלחה

ד"ר תובר ריקרדו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו