תוצאות מיפוי לב ומשמעותן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות מיפוי לב ומשמעותן?
    ישראל
    05/07/2010

שלום רב.
    הנני עוסק בפעילות ספורט תחרותית. עקב ממצאים של צניחות בבדיקת א.ק.ג נשלחתי לבדיקת מיפוי לב ולהלן התוצאות:
    גודל הלב:במנוחה תקין. במאמץ, אין הרחבה איסכמית חולפת של חדר שמאל. אין לראות ירידה בפרופזיה בכל קירות הלב.

סיכום:
    1.תגובה קלינית-לא איסכמית.
    2.תגובה אלקטרוקרדיוגרפית במאמץ-איסכמית.
    3.במיפוי הלב במאמץ ובמנוחה, אין עדות לאיסכמיה מיוקרדיאלית הפיכה-הפרופוזיה בקירות הלב תקינה.

שאלתי היא האם לאור ההממצאים הנ"ל אני אוכל לעסוק בפעילות ספורטיבית תחרותית ולקבל אישור רפאי מהקרדיולוג? אני מאוד לחוץ מהענין ואודה לך אם תחזיר לי תשובה.
    בתודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות מיפוי לב ומשמעותן?

הוספת תגובה

• מיפוי לב

ד''ר ריקרדו תובר
    05/07/2010

ישראל שלום

המפוי לב ק"ל תקין אבל אי אפשר לתת לך המלצות רפואיות בפורום הזה ,לכן תיגש לקרדיולוג שלך.

בהצלחה
    ד"ר תובר ריקרדו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם צניחות יכולות להחשב כנורמאליות

ישראל
    05/07/2010

האם זה נורמאלי שאני אדם בריא שלא חווה לעולם בעיות כלשהן ומתגלה אצלו פתאום צניחות בא.ק.ג לעומת זאת המיפוי יוצא תקין. האם אתה כקרדיולוג היית נותן לי אישור להשתתף במסגרת תחרותית?
    בבקשה תתן את דעתך כי אני מאוד לחוץ מהתשובה שהקרדיולוג יתן לי כאשר אני אלך אליו וכבר לא יכול לחכות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו