תפליט פלוראלי בחזה זעיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפליט פלוראלי בחזה זעיר
    סופי
    06/11/2007

שלום
    אני בת 39 כמעט 40 עשיתי סיטי חזה הכל תקין גם גודל הלב למעט תפליט פלוראלי זעיר בחזה בצד ימין,בדיקות הדםש לי כליות,תפקוד כבד תקינות,לחץ הדם שלי תקין,הרגלים שלי לא נפוחות,אמרו לי שיתכן אי ספיקת לב בגלל התפליט,יש לי רופא ריאות סוף החודש,שאלתי היא מהם הסימנים לאי ספיקה.
    מזה שנים שהעפעפעים שלי תמיד נפוחים כולל שקיות מתחת לעינים מזה שנים,יכול להיות שזה סימן לאי ספיקה?אף פעם לא מצאו בעיה בעינים עד שרופא בפורום אמר לי שלפעמים שינויים בגוף גורמים לכך
    איזה בדיקות מומלץ לעשות בכדי לשלול אי ספיקה ולהיות שקטה,רופאת המשפחה אמרה לי שהרגלים למטה אמורות להיות נפוחות והם לא,אז לא נתנה לי המשך בדיקות למעט רופא ריאות.
    מה אתה ממליץ
    תודה סופי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפליט פלוראלי בחזה זעיר

הוספת תגובה

• תפליט פלוראלי בחזה זעיר

ד''ר ריקרדו תובר
    06/11/2007

שלום סופי
    מה בקשר לאקו לב?

ד"ר ריקרדו תובר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפליט קטן

ד``ר רוברט הפנר
    06/11/2007

סופי שלום,
    אי ספיקת לב בכלל לא ברשימה. אם לא היו לך בעיות עם הלב בעבר, אז הלב...לא הסיבה. ביטוי ראשוני של אי ספיקה ע"י תפליט קטן ועוד מימין? ממש לא נראה לי ולדעתי בזבוז זמן ללכת בכיוון הזה. ייתכן ולנפיחות בעפעפיים יש משמעות (אולי...). תבדקי חלבון בשתן (אפילו שהתפקוד הכיליתי בבדיקת דם תקין).
    רופא ראות זהו צעד נכון. ממליץ לך לעשות אולטרסאונד או CT בטן
    בהצלחה
    ד"ר הפנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו