שלילת מחלת לב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלילת מחלת לב
    אבי
    09/07/2010

שלום.

בן 43 מזה 3-4 שנים אני סובל מכאבי חזה בעיקר בצד שמאל כולל צלעות ולעיתים בבטן העליונה. עשיתי פעמיים ארגומטריה ואקו לב פעם אחת בשנים אלו.המצב שכיח גם במצב מנוחה ואין ספור אקג.לפני שנה התחלתי לקחת 10 מ"ג סימבקור בגלל כולסטרול כללי 250.(אני עכשו מאוזן)
    סובל הרבה מדופק לא סדיר(פעימות מוקדמות לדעתו של הקרדיולוג).ומה שמפריע בנוסף הוא שלחץ הדם שלי משום מה ירד בשנים האחרונות(הולך ברגל בלבד)מרמה של 130/80 לרמה של 110/65ולעיתים פחות מזה . דופק במנוחה 55-60.

מה יכולה להיות הסיבה לכך ( אולי חולשה של הלב או התקף סמוי שעברתי )והאם כדאי לשקול בדיקות נוספות ואלו?

נ.ב לא סובל מסכרת ושוקל 80 גובה 1.70

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלילת מחלת לב

הוספת תגובה

• רציתי להוסיף

אבי
    09/07/2010

לדעתו של הקרדיולוג ורופאת המשפחה מקור הכאבים הם לא מהלב.
    עשיתי גם מספר פעמים צילומי רנטגן בחזה.אני לוקח לכאבים אלגוליזין פורטה בתקופה האחרונה שמקל את הכאבים.בקיצור סובל ומיואש מהמצב!
    כעת נשלחתי לבדיקה שנקראת EMG בהמלצת רופאת המשפחה.ומקווה לטוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר רוברט הפנר
    10/07/2010

אבי
    מקווה גם שהבדיקות יהיו תקינות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא קבלתי תשובה!

אבי
    10/07/2010

לגבי הבדיקות ארגומטריה ואקן לב היו תקינות ולא מצאו משהו חריג.
    אודה לך אם תתיחס למה ששאלתי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר רוברט הפנר
    10/07/2010

אבי
    שתי מדידות לחץ הדם בגדר הנורמה, וזה מה שקורה אצל אנשים חיים, פעם קצת יותר ופעם פחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו