תחושה לא נעימה בצידו השמאלי של החזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושה לא נעימה בצידו השמאלי של החזה
    סהר
    10/07/2010

שלום רב,

אני בן 32 ובשבוע האחרון אני חווה הרגשה לא נעימה בצידו השמאלי של החזה, נקודה מקבילה בגב ולפעמים גם מעיין דקירות שהולכות ובאות משריר יד שמאל, התחושה היא יותר שורף מאשר כואב.
    אני מאוד חושש מבתי חולים (פחד המחט) ולכן איני ממהר לפנות לטיפול למרות שאני מתחיל להכנע מהפחד :/
    חשוב לי לציין שכמה ימים לפני שהתחלתי להרגיש את זה עשיתי פושאפס על מנת לשמור על פיגורה שהתחלתי לאבד ומה שמחזיק אותי "שפוי" הוא הידיעה שייתכן ומדובר בשריר תפוס שגורם לי לחרדות.
    אציין בנוסף שלפני 5 שנים עשיתי דיאטה לא מבוקרת והורדתי 40 קילו ובפרק זמן מאוד קצר, עשיתי ספורט במקביל (ריצה, שכיבות שמיכה, כפיפות בטן) ואכלתי ממש לא בריא בחודש הראשון על מנת להוריד כמה שיותר בפרק זמן קצר.
    אני מעשן כבר 14 שנה (בשנים האחרונות גם מריחואנה) ומתוקף תפקידי בעבודה אני גם לא זז הרבה במהלך היום (יושב על המחשב רוב שעות היום ללא תזוזה) ולא אוכל באופן סדיר.
    תוך כדי כתיבה של התנהלות החיים שלי אני מבין שאני לא עושה לעצמי הרבה חסד אבל בכל זאת רציתי לדעת האם יכול להיות שמדובר במשהו מהשריר ולא מהלב?
    האם ייתכן ואני סובל מאירוע לב גם כאשר אני סובל מזה כבר 4-5 ימים ברצף?

אשמח לכל תשובה :/

תודה,
    סהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תחושה

ד``ר רוברט הפנר
    10/07/2010

סהר
    הפרטים שאתה מוסר אינם מספיקים לאיבחון. אני מציע לך לפנות לרופא לבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו