פיענוח אקו לב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיענוח אקו לב
    מאירה
    12/07/2010

אני מאו מוטרדת מתוצאת אקו ושט שנשלחתי אליה בעקבות בירור קרישיות שבו עשיתי אקו עם הזרקה והסתבר שיש לי חור בלב ואז שלחו אותי לבדיקה נוספת דרך הושט והלן התוצאה
    אודה לכם מאוד באם תעדכנו אותי מה פשר הממצאים ומה הדחיפות לטפל בהם מאחר ואני טסה בעוד שבוע לחופשה של חודש ימים
    חדר שמאלי בגודל והתכווצות גלובלית ואיזורית תקינה, תבנית המילוי תקינה, חדר ימין בגודל ותפקוד תקין, מבנה ותפקוד המסתמים תקין, אין עדות ליתר לחץ דם ריאתי, ללא הגדלה של העליה
    השמאלית,הודגמה מלאות סמוך לשורש האאורטה קרוב למוצא העורק הקורונרי הימני והאנולוס הטריקוספידלי, באבחנה המבדלת שומן אפיקרדאלי או ארטיפיקט,
    מחיצה בין עליתית לא אנאוריזמטית, לא הודגם מעבר לפי דופלר צבע, ברוב ההזרקות הודגם מעבר מאוחר של בועיות מימין לשמאל (לאחר 6 פעימות) ממצא היכול להתאים לפיסטולה עורקית ורידית, בשתיים מהן הודגמה פתיחה מזערית של PFO ומעבר של מספר בועיות (לא עבר בצורה ברורה לMEDCON).
    אודה לכ מאוד על הסבר הממצאים של הפתיחה המזערית , וכן מה פרוש הודגמה מלאות, ופיסטולה עורקית
    תודה מקרב לב מאירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיענוח אקו לב

הוספת תגובה

• אקו לב

ד``ר רוברט הפנר
    14/07/2010

מאירה,
    תוצאת האקו אינה מדאיגה, אבל כמו לשאר השואלים בפורום אענה גם לך. לא ניתן להפריד בין הבדיקה לבין הנבדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו