מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמאמנשה שני20/07/2010
אני פונה אליכם בבקשה לייעוץ עבור אמא שלי.
לפני כשלושה חודשים אמא עברה ניתוח החלפת מסתם, תיקון מסתם ותיקון חור(לא זוכר להגיד איפה בלב). שלושה ימים לאחר מכן נכנסה לחדר ניתוח בחירום כדי להוציא נוזלים שהצטברו סביב הלב. הרופאים אומרים שהיום יש עדיין דליפה מהמסתם שתוקן.
***מטופלת בקומדין***
מאז הניתוח אמא ישנה טוב יותר בלילה ונושמת הרבה יותר טוב. יחד עם זאת מתלוננת על עייפות קשה, חולשה חזקה וסובלת מהקאות ושילשולים.
חשוב לציין כי אמא סובלת ממחלות סוכרת ולחץ דם ועודף משקל.
***מטופלת בפוסיד להוצאת נוזלים***
מאז הניתוח אושפזה כמה פעמים לבדיקות וטיפולים- בעיקר קבלת נוזלים ולאחרונה גילו כי תפקוד הכליות מדרדר(ידוע לי כי יש קשר בין הסוכרת למחלת הכליות).
חשוב להבהיר לפני הפיסקה הבאה - אין לא טענות ואני לא מתלונן על הרופאים או בתי החולים.
יש לי תחושה כי לאחר הניתוח השני, הטיפול באמא הפך להיות סוג של "כיבו שריפות" ע"י תרופות. רשימת התרופות ארוכה והיא לוקחת 20 כדורים בקירוב כל יום.
לדעתי הבחילות, ההקאות והשילושלים וכתוצאה מכך גם בעיית הכליות(התייבשות) נובעות מהתרופות אותן אמא לוקחת.
מבקש התייעצות בנושאים:
1. האם יש איש מקצוע ברפואה שיכול להסתכל על רשימת התרופות והאדם אשר נוטל אותן ואולי להתאימן במינונים שונים ואולי החלפת חלק מהם?
2. האם הדליפה מהמסתם(לא קטנה)שתוקן מסוכנת ומצריכה ניתוח נוסף?
תודה על העזרה,
מנשה שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנשה שני
ד''ר ריקרדו תובר20/07/2010מנשה שני שלום
אנני חושב שזה רציני לתת לך פיתרונות באינטרנט בלי להקיר לעומק את התיק הרפאוי.
בהצלחה
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)