שאלה לגבי נורמיטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי נורמיטן
    אלה
    11/11/2007

אני סובלת מדופק גבוה כבר הרבה זמן בלי ממצא רפואי שגורם לזה. הרופא הציע לי להשתמש בנורמיטן.
    יש לי שתי שאלות:
    1. לקחתי פעם אחת נורמיטן וזה לא עזר. האם סוג של כדור כזה דור טיפול ממשוך או שפעם אחת אמורה לעזור?
    2. האם הכדור יכול להיוריד לי את לחץ הדם, במידה והוא לא גבוה, אלא רק הדופק גבוה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי נורמיטן

הוספת תגובה

• נורמיטן

ד``ר רוברט הפנר
    11/11/2007

שאלות יפות.
    בת כמה את? מה זה דופק גבוה? עשית הולטר? כמה היה הדופק בשעות הלילה?
    1-פעם אחת אמור לעזור ככל שהתרופה נמצאת בדם. ברגע שכבר אין לך נורמיטן בדם, כאילו שלא לקחת. הטיפול אמור להיות קבוע, לפחות לזמן מה, פעם או פעמיים ביום.
    2-הכדור בהחלט מוריד גם את לחץ הדם ולא רק את הדופק, לעתים יותר את לחץ הדם מאשר הדופק
    3-בדקת את תפקודי בלוטת התריס? בדיקת דם ל TSH?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם בהכרח

אלה
    12/11/2007

הוא יוריד לי את לחץ הדם?

אני בת 18. עשיתי את כל הבדיקות שציינת ולא נמצא כלום. יש לי בסביבות ה100 פעימות לדקה כל היום, לפעמים יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נורמיטן

ד``ר רוברט הפנר
    13/11/2007

ירידה בלחץ דם , הכוונה לא "0", אבל כן, הנורמיטן מוריד גם דופק וגם לחץ דם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו