Mild Global

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Mild Global
    ברק רושה
    07/08/2010

שלום רב,

סיימתי בדיקת אקו לב שנייה בתוך חודשיים ואני מבולבל ומקווה להבין קצת יותר מה איתי.
    בן 33 בריא, לא משן,לא סובל מעודף משקל, הופנתי לבדיקת אקו בעקבות כך שנולדה לי בת עם מסתם אורטאלי דו צניפי והתרחבות של האורטה העולה, בני הבכור סובל אף הוא מהתרחבות האורטאה בלבד. בנוסף מצד אימי יש היסוטריה של מלחות לב (אמי בראיה אבל האחים שלה רובם סובלים מהלב).
    בבדיקת האקו הראשונה ראה הרופא משהו שנראה חשוד, הוא סרב להרחיב וביקש שאחזור לאחר חודשיים שלושהה משום שהגעתי עם חום מטופל באנטיביוטיקה.בבדיקה השנייה הרופא (אותו רופא) ראה את אותה בעיה ולטענתו המדד של התכווצות הלב ממש גבולי על הקו התחתון של הנורמה.לטענתו אני לראות קרדיולוג להמשך טיפול ומעקב.
    אני חייב לציין שהוא היה ממש לא נחמד וסירב להרחיב ולענות על שאלות רלוונטיות. הוא ציין עוד כי לדעתו יש קשר בין ההיסטוריה של המשפחה למצב שלי.
    בתוצאות הבדיקה הוא רשם:
    Mild Global LV Systolic Dysfunction Calculated LVEF by single plane Simpson's rule = 50%
    Mild Global LV systoli Dysfunction .

מה זה אומר?

תודה ומצטער שיצא ארוך כל כך.
    ברק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Mild Global

הוספת תגובה

• Mild Global

ד''ר ריקרדו תובר
    08/08/2010

ברק שלום

התוצאה של אקו לב הוא הגבול נורמלי ולכן אני מציע לך לעשות בדיקה נוספת כמו מפוי לב, לפני שמדברים על התוצאות.

בהצלחה

ד"ר תובר ריקרדו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו