כאבים בחזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בחזה
    שושי
    17/08/2010

שלום. אני בת 47 וסובלת מסוכרת נעורים כבר 43 שנה. לפני כשנתיים עברתי צנטור לב אבחנתי עקב חשד לאנגינה פקטוריס. לפני הצנטור סבלתי כמה פעמים בשבוע (כפעמיים) מכאב בחזה, שהקרין לשתי הזרועות ונמשך זמן קצר של כחצי דקה בערך בכל פעם. היו לי גם כאבים בחזה בזמן מאמץ כמו הליכה, למשל. לאחר הצנטור הדבר קרה לי כפעמיים בלבד, בהפרש זמן ארוך יחסית (כמה שבועות) בין אחד לשני. עליי לציין שהצנטור היה תקין וללא סתימות. לפני שלושה ימים קיבלתי שוב כאב חזק מאוד בחזה (כאילו הלב עומד להתפוצץ מלחץ), שהקרין שוב לשתי הזרועות. לאחר כחצי דקה הכאב עבר, אך הדופק היה מהיר וחזק מאוד. לאחר זמן מה זה עבר וחזר לנורמה. עליי לציין שעד לזמן האחרון הסוכרת שלי היתה מאוד לא מאוזנת ורק לפני כשבוע וחצי הייתי אצל רופא סוכרת, לאחר הפסקה של כ-9 שנים ותקופה ארוכה של אכילה מרובה (כולל שומנים) וגם מתוקים. רק בשבוע וחצי האחרון התחלתי לשמור ולאזן את הסוכר. מה עליי לעשות לגבי הכאבים האלה והאם יכול להיות שזה קשור לבעיית לב שמתחילה להיווצר? אני לוקחת גם אספירין 100 מ"ג ביום, כדור לכולסטרול, אלקטרוקסין, נורמיטן ליתר ל"ד, טריבמין לנוירופתיה בידיים וברגליים (קלה), ברזל לאנמיה בגלל צליאק וכמובן אינסולין לנטוס ואפידרה החל מהשמיני בחודש. לפני כן קיבלתי לבמיר ונובורפיד. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בחזה

הוספת תגובה

• כאבים בחזה

ד``ר רוברט הפנר
    17/08/2010

שושי,
    הסיפור הרפואי שלך מאוד מורכב. לפני שנתיים עבר צנתור שהראה שהעורקים שלך תקינים כפי שאת כותבת. השאלה אם היו תקינים, או הייתה טרשת קלה ללא הצרויות ממשיות, בשביל זה אני צריך לראות את סרט הצנתור. בנוסף האם הכאבים כעת כמו לפני הצנתור? שונים?
    השאלות רבות וזה לא ניתן לפתרון באינטרנט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו