מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשובות של הולטרעליזה22/08/2010
רציתי לדעת מה אומרות התוצאות של ההולטר:
סיכום ממצאי הבדיקה יממה א'
תאריך: 17/08/2010 תחילת בדיקה: 11:56 סיום בדיקה: 09:43 סה“כ שעות: 0:0 21:46
הקצב הבסיסי: קצב סינוס
מהירות מינימלית: 34
מהירות מקסימאילית: 114
מהירות ממוצעת: 61
הפרעות קצב חדריות VPC’S: נצפו VPC'S בתדירות של 1-127 לשעה (עמ' 10-11 ). בלטו במיוחד בשעות העירנות (ראה טבלת פיזור PVC'S בדו''ח ). נצפו גם קטעי טריגמניה וביגמניה חדרית (עמ' 9-10 ).
הפרעות קצב על חדריות APC‘S: נצפו APC'S בתדירות של 29-575 לשעה (עמ' 11-12 ). בלטו במיוחד בשעות הלילה (ראה טבלת פיזור ה- APC'S בדו''ח ).סה'כ נרשמו 4,617 פעימות על-חדריות מוקדמות ביממה. נצפו קטעי REPETITIVE NONSUSTAINED ATRIAL TACHYCARDIA בני 3-11 פעימות ,מהירות סביב 110 לדקה (עמודים 8-9 ).
הפרעות הולכה: נצפו אירועים עם מרווחי R TO R עד 1.5 שניות,מתאימים ל- BLOCKED APC'S (עמ' 6 ). נצפו קטעים מרובים מאד של BLOCKED APC'S עם coupling interval קצר מאד, אשר אינם משנים את קצב הסינוס (האיטי) .
פעילות קוצב:
שינויים משמעותיים בקטע st: לא נצפו.
תלונות הנבדק: לא צוינו.
הממצאים בהתאם לתלונות:
הערות/סיכום: .
הערות:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה המגילה הזאת? למה את לא הולכת
דורון23/08/2010לרופא שלך? מה זה הבלבול מוח הזה?
אין לך מה לעשות? את לא עובדת?
באמת לא מקנא ברופאי הפורום שצריכים להתעסק עם השטויות האלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לדורון
עליזה23/08/2010שלום לך :אני עובדת +מגדלת 4 ילדים וכרגע חזרתי מהרופאה שלי -שלא הסבירה לי כלום, אלא נתנה לי הפניה לקרדיולוג. עכשיו אתה מבין למה אני שואלת פה? אני רוצה שיסבירו לי מה יש לי לא שיתנו לי הפניה. שאלתי את הרופאה מה התוצאה אומרת היא אמרה שהקרדיולוג יסביר לי .
יום נפלא לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההולטר
ד``ר רוברט הפנר24/08/2010עליזה,
בהולטר יש הרבה פעימות מוקדמות (בעיקר) מסוגים שונים.
את צריכה להתיעץ עם קרדיולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)