תשובות של הולטר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות של הולטר
    עליזה
    22/08/2010

רציתי לדעת מה אומרות התוצאות של ההולטר:
    סיכום ממצאי הבדיקה יממה א'
    תאריך: 17/08/2010 תחילת בדיקה: 11:56 סיום בדיקה: 09:43 סה“כ שעות: 0:0 21:46
    הקצב הבסיסי: קצב סינוס

מהירות מינימלית: 34

מהירות מקסימאילית: 114

מהירות ממוצעת: 61

הפרעות קצב חדריות VPC’S: נצפו VPC'S בתדירות של 1-127 לשעה (עמ' 10-11 ). בלטו במיוחד בשעות העירנות (ראה טבלת פיזור PVC'S בדו''ח ). נצפו גם קטעי טריגמניה וביגמניה חדרית (עמ' 9-10 ).

הפרעות קצב על חדריות APC‘S: נצפו APC'S בתדירות של 29-575 לשעה (עמ' 11-12 ). בלטו במיוחד בשעות הלילה (ראה טבלת פיזור ה- APC'S בדו''ח ).סה'כ נרשמו 4,617 פעימות על-חדריות מוקדמות ביממה. נצפו קטעי REPETITIVE NONSUSTAINED ATRIAL TACHYCARDIA בני 3-11 פעימות ,מהירות סביב 110 לדקה (עמודים 8-9 ).

הפרעות הולכה: נצפו אירועים עם מרווחי R TO R עד 1.5 שניות,מתאימים ל- BLOCKED APC'S (עמ' 6 ). נצפו קטעים מרובים מאד של BLOCKED APC'S עם coupling interval קצר מאד, אשר אינם משנים את קצב הסינוס (האיטי) .

פעילות קוצב:

שינויים משמעותיים בקטע st: לא נצפו.

תלונות הנבדק: לא צוינו.

הממצאים בהתאם לתלונות:

הערות/סיכום: .

הערות:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשובות של הולטר

הוספת תגובה

• מה זה המגילה הזאת? למה את לא הולכת

דורון
    23/08/2010

לרופא שלך? מה זה הבלבול מוח הזה?
    אין לך מה לעשות? את לא עובדת?
    באמת לא מקנא ברופאי הפורום שצריכים להתעסק עם השטויות האלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לדורון

עליזה
    23/08/2010

שלום לך :אני עובדת +מגדלת 4 ילדים וכרגע חזרתי מהרופאה שלי -שלא הסבירה לי כלום, אלא נתנה לי הפניה לקרדיולוג. עכשיו אתה מבין למה אני שואלת פה? אני רוצה שיסבירו לי מה יש לי לא שיתנו לי הפניה. שאלתי את הרופאה מה התוצאה אומרת היא אמרה שהקרדיולוג יסביר לי .
    יום נפלא לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הולטר

ד``ר רוברט הפנר
    24/08/2010

עליזה,
    בהולטר יש הרבה פעימות מוקדמות (בעיקר) מסוגים שונים.
    את צריכה להתיעץ עם קרדיולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו