עייפות במהלך היום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות במהלך היום
    ג'ון
    26/08/2010

שלום,
    אני בן 22 סטודנט למדעי מחשב בטכניון מתאמן בחדר כושר כל יום, משקל 72 גובהה 178 15% אחוזי שומן בדיקות דם תקינות ותזונה נכונה עם תזונאית. ללא כל רקע של מחלות לב כל שהן או הסטוריה במשפחה. פניתי לרופא המשפחה עקב זה שאני מרגיש עייפות שמתחילה בכפות רגליים ומתישה אותי בצורה כללית.
    קיבלתי הפנה לקרדיולוג ולאורטופד כף רגל ו תוך שבועיים עשיתי פעמיים אקג , לא היה כל שינוי דינאמי אך יש גל Q ב aVL מה שהבנתי שיכול להיות ושגם יכול לא להיות.
    אני פונה לקבל יעוץ כאן כי לא בא לי להתחיל להתרוצץ בין הרופאים במיוחד שיש לי עוד מעט תקופת, אשמח לעזרה בקשר לגל המוזר ותודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפות במהלך היום

הוספת תגובה

• מה שנקרא חיפשת מצאת

ד``ר רוברט הפנר
    26/08/2010

ג'יוני,
    אתה סטודנט בן 22, מתאמן בחדר כושר כל יום, שומר משקל, מה זה חולשה שמתחילה בכפות הרגליים? איך אתה מתאמן כל יום בחדר כושר?
    ממה שרואים בתרשימי האקג, באיכות הגרועה שסרקת (לא מתאים לסטודנט למחשבים...) אני לא רואה גלים לא תקינים גם לא ב AVL ולדעתי אין בעיה באקג.
    תהנה אצל האורטופד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ג'ון
    27/08/2010

לטענת המסג'יסט שהייתי אצלו שיש לי קריסה בקשה כף הרגל מה שגורם לי לכאבים. ואז לעייפות כללית, אבל הרופא שלי רצה לבדוק את כל האופציות.
    ולגבי אימון בחדר כושר ברור שזה מותאם עם המדריכים ואני מחלק כך שיוצא לכל קבוצת שריר יומיים בשבוע ויום אחד לאירובי.
    ותודה רבה על התגובה המהירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקין

ד``ר רוברט הפנר
    28/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו