נורמיטן ואספרין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נורמיטן ואספרין
    ערן
    16/11/2007

ד"ר נכבד,
    אני בן 37 לפני כחודשיים עברתי היפוך חשמלי לסינוס כתוצאה מפירפור פרוזדורים וקצב 200 כעבור שבועיים אושפזתי שוב בעקבות חולשה לחץ בחזה והרגשה כללית ירודה. עברתי מס' בדיקות (דם) הכל בגדר הנורמה ובדיקת הולטר התוצאה קצב סינוס מ 60-100 לדקה ללא טכיקרדיה חדרית ללא פירפור פרוזדורים.
    החלו לטפל בי כל יום ב 25 מ"ג נורמטין, אספרין, ן clonex מאז שהחלתי לקחת את התרופות הנ"ל אני מרגיש אי נוחות בקיבה ובחלל הבטן ו "נפילות מתח" חולשות פיתאומיות .
    האם כתוצאה מהאספרין ההרגשה או מכדור אחר?
    מה לדעתך עלי לעשות על מנת לבדוק ו/או כמובן לפתור את הבעיה.
    נ.ב אני שרויי בלחץ כתוצאה מהתסמינים הללו.
    אודה על תשובתך
    ערן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נורמיטן ואספרין

הוספת תגובה

• פרפור פרוזדורים

ד``ר רוברט הפנר
    16/11/2007

ערן שלום.
    אני יוצא מתוך נקודת הנחה שאתה איש בריא (אין מחלת לב, לא סכרת ולא לחץ דם ולא...).
    אגב, מה בדיקת האקו לב אומרת?
    מבחינתי, אם הארוע היה ארוע בודד, אתה יכול להפסיק את כל התרופות (את הנורמיטן בהדרגה).
    אספירין אתה לא חייב לקחת וגם הנורמיטן ספק אם ימנע את הארוע הבא במידה והוא צריך לקרות.
    אולי תקח רק משהו להרגעה.
    בהצלחה
    ד"ר הפנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אספרין

ערן
    17/11/2007

ד"ר נכבד,
    האקו לב היה ללא ממצא פטולוגי פרט ל patent foramen ovale למעט זה אני בריא בד,כ לחץ דם תקין 120/80 .
    תודה על תשובתך המהירה והמועילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ערן
    23/11/2007

ד"ר נכבד,
    מה הכוונה להפסיק בהדרגה את הנורמיטן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו