סימפטומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימפטומים
    אתי לי
    30/08/2010

שלום לך דר' הפנר.
    כפי הערכתך אמנם מיפוי הלב נמצא תקין כפי שצפית.(להזכירך הינני עוברת בירור בעקבות תוצאות של אקו לב שהראה ירידה מועטה בתיפקוד חדר שמאל בלב)שאת תוצאותין קראת מה22/8/010.
    שאלתי היא : אמנם חוויתי במהלך החודש וחצי האחרונים מצב סטרס קשה ועדיין ישנם עליות ומורדות והתמודדויות באותו נושא המוביל לסטרייס.אך אינני יכולה להתעלם מסימפטומים.יש לי הרבה פעילות מעיים רכה במהלך של יום, כדי שהאוויר יגיע לראותיי לעיתים אני צריכה לפהק , לנשום ממש עמוק ,לפעמים בתחילת הנשימה אני מרגישה מתחת לחזה כמו מחסום לפעמים אני חשה כמלחציים שלוחצות את זרועותייבפרק שמעל למרפק.לעיתים אני חשה כאב באחד מצידי הצוואר לעיתים אני חשה מעיין כאב חד עדין בצד אחד של הראש מלמעלה למטה ששייכתי למגרנה(?)לעיתים זהו כאב לאורך שוק שמאל בצידה השמאלי ולעיתים כאב בחלק מכף רגל שמאל בצידה השמאלי.
    אלו הן תופעות לאחרונה ביתר שאת בשבועיים האחרונים.
    אולם כבר מס' חודשים אני חשה עייפות אחרי אכילת ארוחה כלשהיא..בעבר תחושה זו הייתה נדירה.
    אני יודעת שזה נשמע כמו סיפור של היפוכונדר אך רק בעקבות תוצאות אקו לב אני לא רוצה להיות שאננה ולהצטער על כי לא שללתי.
    האם כל הסימנים מראים סטרייס ואם כך מה עם תוצאות האקו לאן זה מוביל אותי מה עלול לקרות לי עם מימצא כזה מה משמעותו? ושאלה אחרונה איזה בירור כן כדאי לבצע כעת?
    מודה לך מראש אתי לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימפטומים

הוספת תגובה

• סימפטומים

ד``ר רוברט הפנר
    30/08/2010

אתי לי,
    לדעתי בלבד, וכפי שאני התרשמתי, באקו לב אין כל בעיה, כנ"ל במיפוי, הסימפטומים שלך לא מתאימים לבעיית לב.
    התחלת בירור מיותר, ועכשיו את לא יודעת איך לצאת מזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו