כאבים חלשים מטרידים במרכז החזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חלשים מטרידים במרכז החזה
    טובי
    12/09/2010

מזה כשבוע ימים אני חש כאבים חלשים ולפעמים מעט יותר במרכז החזה ושמאלה ממוקדים במרכז ושמאלה שתים שלוש אצבעות מתחת לדד שמאל ובמרכז החזה הבאים והןלכים לפני יותר משנה עברתי צינתור שהראה עורקים פתוחים כתוצאה ממיפוי לב לא תקין אני אב למשפחה ובכל פעם שאני ניגש לרופא המשפחה הוא מתייחס בביטול לדבר ואף לא מקשיב לדופק מודד לחץ דם או מבצע אקג בגלל יחסו ניגשתי למרכז לרפואה דחופה שם ביצעו א.ק.ג. שהיה תקין.
    אך לפני שעברתי צינתור לפני שנה ויותר היו לי כאבים שבעקבות מיפוי לב לא תקין בוצע צינתור
    שאלתי היא-
    האם עלי לקבל את דברי הרופא שאין סיכוי שאלקה במחלת לב בעשר השנים הקרובות (דבר שהוא אומר לי כל אימת שאני מגיע ומתלונן) או שעלי להתייחס ברצינות לכאבים החדשים ולהמשיך בירור קרדיאלי
    ושאלה נוספת--
    האם עלי לבקש מיפוי לב או להסתפק בבדיקות דם ,מאמץ או אקו לב
    תודה מראש טובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים

ד``ר רוברט הפנר
    12/09/2010

טובי,
    1- חשוב אם העורקים בצנתור היו תקינים כלומר רשום normal coronary art או שמא הייתה מחלה לא משמעותית דהיינו non significant coronary dis.
    2- במידה והעורקים היו תקינים, והתלונות כעת דומות באופיין (סוג ומיקום) לכאבים לפני הצנתור, מניחים שבמשך כ5 שנים מיום הצנתור ישנו בטחון מה שאין התלונות מסיבה קרדיאלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו