יתר לחץ דם?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יתר לחץ דם?
    רון
    19/11/2007

שלום רב,
    אני בן 24 והיום התעוררתי עם כאב ראש קל עייפות וחולשה ברגליים ( כאבי שרירים ) , הלכתי למרפאה והם מדדו לי לחץ דם : 78/137 ואמרו שזה גבוה לגילי , אך בנורמה.
    לא נתנו לי שום טיפול ואמרו שאני יכול ללכת.
    האם זה טיפול ראוי או שמא יש צורך בבירורים ?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יתר לחץ דם?

הוספת תגובה

• לחץ דם

פורום
    19/11/2007

למה בחור צעיר בן 24 הולך לקופ"ח בגלל כאב ראש קל? אתה מובטל?
    את זה כדאי לך לברר!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רון
    19/11/2007

אולי זה ירידה לרמה ממש נמוכה לענות לך , אבל אני אגלה לך סוד , יש ילדים ותינוקות שמתים גם ממחלות של "מבוגרים" מה שאתה מכנה אותם , אז אל תתיחס בזלזלול לבעיות רפואיות של אנשים אחרים .
    ודרך אגב אני עושה תואר שני באוניברסיטה אז אני לא מובטל מקווה שאתה לא מובטל , כי אחרת לא היית נכנס ועונה לשאלות שאין לך כלל ידע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ דם

ד``ר רוברט הפנר
    19/11/2007

המדידה החד פעמית ההיא לא מעידה שאתה "סובל" מלחץ דם. בכל מקרה ממליץ לך לעקוב.
    תרגיש טוב
    ד"ר הפנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו