פירפור פרוזדורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פירפור פרוזדורים
    לי
    19/09/2010

אני ידועה כמקבלת פירפורי פרוזדורים בהתקפים.לא נמצאה אצלי בעייה בלב
    בפעם האחרונה שקבלתי פירפור הפכו לי אותו בבית חולים לאחר פירפור של יומיים בבית .
    .
    והפעם הגעתי לבית חולים אחר שם יעצו לי לא לקבל טיפול להפיכה. יש לי כרגע פרפור לא מהיר
    עם הפרעות קצב .שלחו אותי הבייתה ולהמשיך את הטיפול התרופתי אותו אני לוקחת כל הזמן ולהמשיך את חיי כרגיל .מאוד שמחתי אבל יש לי חולשה כשאני הולכת ואני תוהה אם לא עדיף היה לקבל טיפול ולצאת מבית החולים ללא פירפור ולמה כל רופא אומר משהו אחר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פירפור פרוזדורים

הוספת תגובה

• פרפור פרוזדורים

ד``ר רוברט הפנר
    19/09/2010

לי,
    נכון, יש גישות שונות.
    אבל בסיכומו של דבר, הדבר המכריע הוא איך את מרגישה בזמן שיש לך פרפור.
    אני מציע שהקרדיולוג שלך בקופ"ח יתווה את הגישה הטיפולית שלך ולא ביה"ח, כך גם לא תהיה לך התחושה שכל רופא אומר משהו אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה אבל ענית לי חלקית

לי
    19/09/2010

נכון אני אמורה ללכת לקרדיולוג ולהתיעץ עימו .אבל השאלה היא האם כדאי להשאר עם פירפור קבוע אם זה לא יעבור לבד . אם הבנתי נכון אז אם אני מרגישה חולשה אז לא להתאמץ ולעבוד כפי שיעצו לי בבית חולים.
    ולפעמים אין ברירה אני מג יע לבית החולים הקרוב זה בא בהתקפות .ולכן גם יוצא לילשמוע דעות שונות.
    בגדול הייתי רוצה לדעת מה היית מייעץ למישהי שהיתה מגיע אליך עם הבעייה שלי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרפור פרוזדורים

ד``ר רוברט הפנר
    19/09/2010

ההמלצות משתנות ממטופל למטופל.
    את אינך מציינת גיל, תרופות, וכו וכו, וטוב שכך כי אינך צריכה להיות מטופלת דרך האינטרנט.
    לכן תבחרי לך קרדיולוג שאת סומכת עליו ותתיעצי עימו.
    בהצלחה !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו