בדיקת מאמץ דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת מאמץ דחוף
    eti
    20/11/2007

שלום רב
    אני בת 36 וחצי בחודש האחרון חל בי שינוי מבחינת ההרגשה הכללית
    הכל התחיל כשלילה אחד הרגשתי כאביםם בחזה עם הקרנה ליד ובחילות לא התייחסתי אבל הדבר חזר על עצמו ובנוסף במשך הזמן שמתי לב שאני נורא מתעייפת בהליכה או בעליית מדרגות בבדיקות דם גילו אנמיה אקג תקין אבל הופנתי לבדיקת מאמץ . היום עשיתי בדיקת מאמץ אבל באמצע הבדיקה הרגשתי לחץ לא חזק במיוחד בחזה ותחושת "סמרטוט " תחושה שאני עומדת להתעלף מיד הרגישו ומדדו לי לחץ דם שמאוד ירד 60/50 השכיבו אותי אבל כל פעם שניסו להושיב אותי לחץ הדם צנח בחזרה לקח לי שעה להתאושש ולהתייצב הקרדיאולוג אמר שהאקג תקין
    אבל בעיית לחץ הדם היא שמפתיעה לכן הפנה אותי לאקו לב דחוף
    לא הצלחתי להבין מה החשד שלו כי דיבר בשפת הופאים עם הטכנאית אבלל הבנתי שאולי בעיה במסתם גורמת לירידה בלחץ הדם
    תוכלו בבקשה לתת לי הסבר מה יכול להיות לא תקין? האם לחץ הדם לא אמור לעלות במאמץ?יש סיבה לדאגה? יש לציין שתחושה כזאת אבל פחותה בהרבה עוברת עליי כל יום אני מתחילה לעבוד ואז בשעה מסוימת כאילו הורידו לי את האויר אני מרגישה חולשה כבדות בעיניים ועייפות טוטאלית
    תודה מראש על כל תשובה שתתקבל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת מאמץ דחוף

הוספת תגובה

• דחוף

ד``ר רוברט הפנר
    21/11/2007

שלום לך,
    אם כל מה שאת מתארת נכון ומדויק, היו צריכים להפנות אותך לאשפוז ולא לאקו לב דחוף, שיהיה בעוד...וכנראה גם שלא זאת בדיקת הבחירה בשלב זה במיוחד אם רופא בדק אותך ולא שמע אוושה משמעותית.
    לחץ בחזה ונפילה כל כך משמעותית בלחץ הדם בזמן מבחן מאמץ, חמור מאוד ויכול להצביע על בעיה משמעותית בלב.
    את מוזמנת לצלצל למרפאתי הבוקר, במידה ולא תמצאי אותי תבקשי מהמזכירה את הנייד שלי.
    ד"ר הפנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו