מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת מאמץ דחוףeti20/11/2007
שלום רב
אני בת 36 וחצי בחודש האחרון חל בי שינוי מבחינת ההרגשה הכללית
הכל התחיל כשלילה אחד הרגשתי כאביםם בחזה עם הקרנה ליד ובחילות לא התייחסתי אבל הדבר חזר על עצמו ובנוסף במשך הזמן שמתי לב שאני נורא מתעייפת בהליכה או בעליית מדרגות בבדיקות דם גילו אנמיה אקג תקין אבל הופנתי לבדיקת מאמץ . היום עשיתי בדיקת מאמץ אבל באמצע הבדיקה הרגשתי לחץ לא חזק במיוחד בחזה ותחושת "סמרטוט " תחושה שאני עומדת להתעלף מיד הרגישו ומדדו לי לחץ דם שמאוד ירד 60/50 השכיבו אותי אבל כל פעם שניסו להושיב אותי לחץ הדם צנח בחזרה לקח לי שעה להתאושש ולהתייצב הקרדיאולוג אמר שהאקג תקין
אבל בעיית לחץ הדם היא שמפתיעה לכן הפנה אותי לאקו לב דחוף
לא הצלחתי להבין מה החשד שלו כי דיבר בשפת הופאים עם הטכנאית אבלל הבנתי שאולי בעיה במסתם גורמת לירידה בלחץ הדם
תוכלו בבקשה לתת לי הסבר מה יכול להיות לא תקין? האם לחץ הדם לא אמור לעלות במאמץ?יש סיבה לדאגה? יש לציין שתחושה כזאת אבל פחותה בהרבה עוברת עליי כל יום אני מתחילה לעבוד ואז בשעה מסוימת כאילו הורידו לי את האויר אני מרגישה חולשה כבדות בעיניים ועייפות טוטאלית
תודה מראש על כל תשובה שתתקבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף
ד``ר רוברט הפנר21/11/2007שלום לך,
אם כל מה שאת מתארת נכון ומדויק, היו צריכים להפנות אותך לאשפוז ולא לאקו לב דחוף, שיהיה בעוד...וכנראה גם שלא זאת בדיקת הבחירה בשלב זה במיוחד אם רופא בדק אותך ולא שמע אוושה משמעותית.
לחץ בחזה ונפילה כל כך משמעותית בלחץ הדם בזמן מבחן מאמץ, חמור מאוד ויכול להצביע על בעיה משמעותית בלב.
את מוזמנת לצלצל למרפאתי הבוקר, במידה ולא תמצאי אותי תבקשי מהמזכירה את הנייד שלי.
ד"ר הפנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)