מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצרות קשה במסתם האורטליורדית24/11/2007
שלום אני בת 37 נשואה +3 ויש לי הצרות קשה במסתם האורטלי 0.70 עם מפל לחצים של 80 ללא סמפטומים.
מהי דעתך? האם אני צריכה להתנתח בהקדם ? או לחכות להופעת הסמפטומים? יש לציין שאני עושה כושר ללא בעייה
ואני אמורה לעבור אקו לב במאמץ
רציתי גם לדעת מי המומחה הגדול ביותר בארץ לניתוח החלפת מסתם אורטלי בחתך קטן? כי אנני רוצה שיפתחו לי את כל בית החזה? ומי בחול? שמעתי על רופא בבלגייה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצרות קשה במסתם האורטלי
ד''ר ריקרדו תובר25/11/2007ורדית שלום
הצרות קשה במסתם האורטלי ללא סימפטומים איננה אינדיקציה לניתוח החלפת מסתם.אפלו אם שטח המסתם 0.7
בהצלחה
ד"ר תובר ריקרדו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצרות קשה במסתם האורטלי
ורדית26/11/2007שלום דוקטור אני מאוד שמחה לקרוא את תגובתך לגבי ההצרות הקשה שלי במסתם האורטלי0.7 ומפל לחצים של 80 ללא סמפטומים
רוב הרופאים ובמיוחד המנתחים בפורומים השונים חושבים שזו הצרות קשה מאוד ושהסמפטומים יגיעו בהקדם ולכן צריך מייד לנתח
אז מהי כן האינדיקצייה במיקרה שלי? אפשר לשמוע חוות דעתך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהAS
ד``ר רוברט הפנר26/11/2007שלום ורדית,
אם את פעילה פיזית, לא מרגישה קוצר נשימה או כאבים/לחץ בחזה במאמץ, ולא מאבדת לעתים את ההכרה, אז אין דחיפות בניתוח.
אני מבין שאת מודאגת מהצלקת, אולי בצדק. את ודאי מודעת בנוסף שתצטרכי ליטול תרופה מונעת קרישת דם כל חייך, כי המסתם שתקבלי יהיה מתכתי ולא ביולוגי. אני מעיר את תשומת לבך לניתוח ע"ש רוס Ross procedure שיחסוך ממך את הצורך בנוגדי קרישה, בשבילו תצטרכי לטוס לחו"ל. מצרף לך קישור.
http://www.cts.usc.edu/rossprocedure.html
בהצלחה,
ד"ר הפנר
אגב, גם קצב ההחמרה בהצרות המסתם יכול לעזור, בבדיקות חוזרות (אקו) שעשית בשנים האחרונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצרות במסתם האורטלי
ורדית26/11/2007שלום ד"ר הפנר לגבי ניתוח בחתך קטן הבנתי ששמים מסתם ביולוגי ולא מכאני לכן לא צריך תרופה נוגדת קרישה לכל החיים והבנתי כמו כן שהמסתם הוא ל10 שנים בלבד ולא איכפת לי מכייוון שאני מאמינה שעוד 10 שנים יהיו חידושים אבל בחתך קטן לא פותחים את כל בית החזה
הבנתי גם שאין נסיון בארץ לכן אם יש לך המלצה על רופא מסויים או מרכז רפואי בחול אין לי בעייה תקציבית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה אחרונה לגבי המסתם האורטלי
ורדית26/11/2007אני אומורה לעבור שבוא הבא אקו לב במאמץ כדי לראות אם אני לא מפתחת סמפטומים בבדיקה למרות שאני עושה כושר ללא בעייה אבל חלה החמרה רצינית בשנה האחרונה המסתם מ0.9 הוצר ל 0.7
לכן שאלתי היא האם מסוכן במצבי לעשות בדיקת אקו לב במאמץ???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מסוכן בהשגחה מתאימה
ד``ר רוברט הפנר27/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובות המהירות
ורדית27/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)