תופעה מוזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעה מוזרה
    דן
    26/10/2010

שלום רב!
    אני בן 36 סבלתי בעבר מ SVT או PAF (לא היתה החלטה סופית), ועברתי אבלציה לפני כשנה וחצי, כיום כשיש לי התקף הוא קצר מאוד - עד 30 שניות ובדרך כלל אפילו פחות , התדירת היא כפעמיים שלוש בחודש, ו 5-6 בחודשים קשים. שיש לי אפיזודה או פעימיות מוקדמות אני בדרך כלל מרגיש את זה גם בגרון , ולאחר מיכן ההרגשה נמשכת בגרון עוד קצת ועוברת. היום היה לי משהו מוזר מאוד , ישבתי בעבודה ופתאום היה לי את ההרגשה של ההתקף , הרגשתי את זה בגרון ממש חזק ואז בדקתי דופק ולהפתעתי תוך כדי ההרגשה הוא היה על משהו כמו 72 לדקה ושההרגשה פסקה , הוא ירד ל 60 בערך , יצויין שאני בכושר טוב עם דופק מנוחה יחסית נמוך . ההרגשה בגרון נמשכת לי עד עכשיו - כ שעה וחצי מהאפיזודה. מה זה יכול להיות ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעה מוזרה

הוספת תגובה

• תופעה מוזרה - תגובה

ד''ר ריקרדו תובר
    26/10/2010

דן שלום

לא יכול לתת לך תשובה על פי הרגשה שלך.

ממליץ לך לבצע בדיקות כמו הולטר או פשות אקג ו לאחר מכן לפנות לקרדיולוג שך.

בהצלחה

ד"ר תובר ריקרדו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסוח השאלה

דן
    27/10/2010

השאלה שלי היא - האם יכול להיות מצב שאני מרגיש את ההרגשה של הפרעת הקצב בגרון , אבל בבדיקת דופק תוך כדי ההרגשה , הדופק הוא 72 וסדיר .

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו