הפרעות קצב ועיבוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות קצב ועיבוי
    בן 29
    29/11/2007

שלום רב
    לאורך 4 השנים האחרונות מחיצה בחדר שמאלי-היתה התעבות של 11 -13 מ"מ ודופן אחורית בטווח
    בבדיקה שעשיתי לאור ריבוי הפרעות קצב תכופןת -ביצעתי אקו חדש ולהלן הממצאים החדשים
    מחיצה 14 מ"מ (השינוי הוא החצי שנה)
    דופן אחורית 11 מ"מ כשהטווח העליון הוא 11 מ"מ
    עלייה שמאלית בגבול העליון של הנורמה-18 מ"מ
    כל שאר הנתונים בטווח

אי ספיקה מיטרלית קלה-כשבשנים עברו לא היתה כזו

אבקש לציין שמחיצה פרוקסמלית(או משהו כזה)היה לפני 9 חודשים 13 מ"מ ומחיצה היתה 11 מ"מ
    עכשיו הכל 14 מ"מ -מחיצה 14 מ"מ---וכל השינוי הזה בפרק זמן של 9 חודשים
    אני בחול -האם עלי לחזור לארץ בשל כך?
    עד כמה מצבי חמור ביחס למחלות לב ?
    מהו הטווח העליון בו אני מוגדר חולה לב-או בו אני מסכן עצמי?

רוב הזמן לחצ הדם שלי מאוזן אולם הוא עולה מדי פעם -במדידות ביתיות הוא תקין
    משקל גופי תקין

אנא ממך -קל לי להתמודד כאשר יש בידי כל המידע ואני מנסה להעריך את מצבי וסיכוני
    אנא אל תחסוך ממידע גם אם הוא מטריד

אני מודה מעומק ליבי ")

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות קצב ועיבוי

הוספת תגובה

• עיבוי

ד``ר רוברט הפנר
    29/11/2007

הכותרת שלך הפרעות קצב. מה הפרעות הקצב שלך?
    ייתכן שבכלל אין הבדל בין האקו אז ועכשיו, טעויות במדידה. בכל מקרה לא רואה סיבה לדאגה. אם יש לך קצת לחץ דם גבוה, תקח תרופה מקבוצת החוסמי בתה (beta-blocker).
    אתה נשמע מאוד חרד, או-טו-טו השתלת לב...
    תשאר בחו"ל, תרגע ותהנה מהחיים.
    ד"ר הפנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההפרעות שאני חש

בן 29
    30/11/2007

מה שמכונה פעימה מוקדמת-ובעבר נאמר לי שהן לא מסוכנות-פעימות אלו החלו במקביל לבעיות בבלוטת התריס-ומאז לוקח 30 מ"ג ביום דרלין-שמקל עלי בתחושה
    כיום הבלוטה מאוזנת-גם טי 3 וטי 4 -אך טירוגלובולין משתולל-3000 -הבנתי שזה משהו אימוני-ואני לא בטוח שזה מה שגורם ללבי להתעבות כיוון שאני מאוזן בסך הכל
    הממצא החריג הוא שמחיצה פרוקסמלית היתה לפני שנתיים 12 מ"מ לפני 9 חודשים 13 מ"מ
    ומחיצה היתה 11-הממצא החדש הוא שנאמר לי שעכשיו לכל האורך הוא 14 מ"מ-ושינוי זה ביחס לבדיקה מלפני 9 חודשים-כמו כן כמו כן חדש גם ההערה על "עליה שמאלית-בגבול עליון 18 מ"מ-גם לא היה בבדיקה קודמת
    רק אציין שהבדיקה נעשתה ע"י אותה טכנאית עם אותו מכשיר לאורך כל השנים-כך שטעות במדידה לא רלוונטית-במיוחד אחרי שהיא קראה לקרדיולוג שיבדוק העצמו ויאשש את הממצאים שהיא הגיעה אליהם
    בממצאים נכתב: מתאים לCONCENTRIC LVH
    1.שאלתי המרכזית היא בנוגע למספרים-מה נחשב לחריג מאוד-או מסכן או פוגע בשגרת חיים-כמה מ"מ התעבות? ומה פרק הזמן בו לוקח ללב להתעבות כשיש בעיה אופטציונלית כלשהי? כלומר אם רק ב35 מ"מ זה נהיה מסוכן וקצב ההתעבות הוא מ"מ בשנתיים אזיי אני בסדר ויש לי זמן...:) סתם דוגמא -אני מנסה לכמת את הסיכון
    תודה רבה על התשובה המהירה-אתם נפלאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי

ד``ר רוברט הפנר
    30/11/2007

אתה צודק בכל מה שאתה כותב, יחד עם זאת הממ' והזמן לא כל כך מתמטיים. הטיפול ב Deralin מצויין, ואני מציע שתרגע כי אין סיבה לדאגה. (בטח לא כרגע, תעשה שוב אקו בעוד שנה)
    ד"ר הפנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי

בן 29
    01/12/2007

מה זאת אומרת " בעוד 10 שנים תעשה תבדיקה ותדע תתוצאות מראש" ?
    האם אתה לא חושב שעלי להימנע מאלכוהול ופעילות גופנית ?
    מה הפרוגנוזה לחולה כמוני עם הנתונים? האם תוחלת החיים שלי בהכרח תהיה קצרה ?
    אין טיפול כלשהו שיעזור לCONCENTRIC LVH???????

תודה ושבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיבוי

ד``ר רוברט הפנר
    01/12/2007

אתה לא צריך להמנע מכלום והטיפול ב Deralin מצויין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו