מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעות קצב ועיבויבן 2929/11/2007
שלום רב
לאורך 4 השנים האחרונות מחיצה בחדר שמאלי-היתה התעבות של 11 -13 מ"מ ודופן אחורית בטווח
בבדיקה שעשיתי לאור ריבוי הפרעות קצב תכופןת -ביצעתי אקו חדש ולהלן הממצאים החדשים
מחיצה 14 מ"מ (השינוי הוא החצי שנה)
דופן אחורית 11 מ"מ כשהטווח העליון הוא 11 מ"מ
עלייה שמאלית בגבול העליון של הנורמה-18 מ"מ
כל שאר הנתונים בטווח
אי ספיקה מיטרלית קלה-כשבשנים עברו לא היתה כזו
אבקש לציין שמחיצה פרוקסמלית(או משהו כזה)היה לפני 9 חודשים 13 מ"מ ומחיצה היתה 11 מ"מ
עכשיו הכל 14 מ"מ -מחיצה 14 מ"מ---וכל השינוי הזה בפרק זמן של 9 חודשים
אני בחול -האם עלי לחזור לארץ בשל כך?
עד כמה מצבי חמור ביחס למחלות לב ?
מהו הטווח העליון בו אני מוגדר חולה לב-או בו אני מסכן עצמי?
רוב הזמן לחצ הדם שלי מאוזן אולם הוא עולה מדי פעם -במדידות ביתיות הוא תקין
משקל גופי תקין
אנא ממך -קל לי להתמודד כאשר יש בידי כל המידע ואני מנסה להעריך את מצבי וסיכוני
אנא אל תחסוך ממידע גם אם הוא מטריד
אני מודה מעומק ליבי ")* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיבוי
ד``ר רוברט הפנר29/11/2007הכותרת שלך הפרעות קצב. מה הפרעות הקצב שלך?
ייתכן שבכלל אין הבדל בין האקו אז ועכשיו, טעויות במדידה. בכל מקרה לא רואה סיבה לדאגה. אם יש לך קצת לחץ דם גבוה, תקח תרופה מקבוצת החוסמי בתה (beta-blocker).
אתה נשמע מאוד חרד, או-טו-טו השתלת לב...
תשאר בחו"ל, תרגע ותהנה מהחיים.
ד"ר הפנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההפרעות שאני חש
בן 2930/11/2007מה שמכונה פעימה מוקדמת-ובעבר נאמר לי שהן לא מסוכנות-פעימות אלו החלו במקביל לבעיות בבלוטת התריס-ומאז לוקח 30 מ"ג ביום דרלין-שמקל עלי בתחושה
כיום הבלוטה מאוזנת-גם טי 3 וטי 4 -אך טירוגלובולין משתולל-3000 -הבנתי שזה משהו אימוני-ואני לא בטוח שזה מה שגורם ללבי להתעבות כיוון שאני מאוזן בסך הכל
הממצא החריג הוא שמחיצה פרוקסמלית היתה לפני שנתיים 12 מ"מ לפני 9 חודשים 13 מ"מ
ומחיצה היתה 11-הממצא החדש הוא שנאמר לי שעכשיו לכל האורך הוא 14 מ"מ-ושינוי זה ביחס לבדיקה מלפני 9 חודשים-כמו כן כמו כן חדש גם ההערה על "עליה שמאלית-בגבול עליון 18 מ"מ-גם לא היה בבדיקה קודמת
רק אציין שהבדיקה נעשתה ע"י אותה טכנאית עם אותו מכשיר לאורך כל השנים-כך שטעות במדידה לא רלוונטית-במיוחד אחרי שהיא קראה לקרדיולוג שיבדוק העצמו ויאשש את הממצאים שהיא הגיעה אליהם
בממצאים נכתב: מתאים לCONCENTRIC LVH
1.שאלתי המרכזית היא בנוגע למספרים-מה נחשב לחריג מאוד-או מסכן או פוגע בשגרת חיים-כמה מ"מ התעבות? ומה פרק הזמן בו לוקח ללב להתעבות כשיש בעיה אופטציונלית כלשהי? כלומר אם רק ב35 מ"מ זה נהיה מסוכן וקצב ההתעבות הוא מ"מ בשנתיים אזיי אני בסדר ויש לי זמן...:) סתם דוגמא -אני מנסה לכמת את הסיכון
תודה רבה על התשובה המהירה-אתם נפלאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיבוי
ד``ר רוברט הפנר30/11/2007אתה צודק בכל מה שאתה כותב, יחד עם זאת הממ' והזמן לא כל כך מתמטיים. הטיפול ב Deralin מצויין, ואני מציע שתרגע כי אין סיבה לדאגה. (בטח לא כרגע, תעשה שוב אקו בעוד שנה)
ד"ר הפנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
בן 2901/12/2007מה זאת אומרת " בעוד 10 שנים תעשה תבדיקה ותדע תתוצאות מראש" ?
האם אתה לא חושב שעלי להימנע מאלכוהול ופעילות גופנית ?
מה הפרוגנוזה לחולה כמוני עם הנתונים? האם תוחלת החיים שלי בהכרח תהיה קצרה ?
אין טיפול כלשהו שיעזור לCONCENTRIC LVH???????
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיבוי
ד``ר רוברט הפנר01/12/2007אתה לא צריך להמנע מכלום והטיפול ב Deralin מצויין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)