דופק "מעצבן" קוצר נשימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק "מעצבן" קוצר נשימה
    מישהו
    01/12/2010

שלום

אני שמן (השמנתי לאחרונה המון) וסובל מנטייה ללחץ דם גבוה. לפני שבועיים בערך התאמצתי קצת בכושר שלא הייתי רגיל אליו. ומאז יש לי כבר שבועיים קוצר נשימה מידי בורה תדירה ממאץ קטן (כאילו הנשימות לא עמוקות מספיק)

וכמו כן יש לי כל הזמן דופק "מעצבן" לאו דווקא מהיר אלא מעצבן ומטריד . שמפריע לישון ולעסוק בפעילות נורמלית. ואני טרוד מכך. שוב אני מדגיש שהדופק המעצבן הזה הוא כל הזמן ללא הפסקה הדופק מורגש מידי וזה לא עובר לי .

(יתכן שבבוקר אני מרגיש קצת יותר טוב, אבל זה מתחיל ממאץ הכי קטן ונמשך לי כל היום כבר שבועיים שלמים.)

בימים הראשונים היו לי גם קצת כאבים או תחושת לחץ מידי פעם בחזה.

מה זה אומר ?
    והאם זה מסוכן ?
    ומה עלי לעשות ?
    זה קשור להשמנה או ליתר לחץ דם ?

אני בן 23.
    [לפני כחמש שנים בעבקות תלונות דומות עשיתי מבחן מאמץ אקו והולטר 8 שעות והכל יצא תקין.

השאלה מה מקור התחושות האלה, והאם יתכן שארגיש לא טוב בקוצר נשימה ודופק מוזר במשך שבועיים בעקבות מאמץ יתר ?]

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק "מעצבן" קוצר נשימה

הוספת תגובה

• תיקון טעות

מישהו
    01/12/2010

יש לי קוצר נשימה בצורה תדירה ממאץ קטן.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופק "מעצבן" קוצר נשימה - תגובה

ד''ר ריקרדו תובר
    02/12/2010

מישהו שלום

ממליץ לגשת לרופא שלך ולעשות בדיקה אוביקטיבית.

בהצלחה

ד"ר תובר ריקרדו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו