בבקשה ד"ר יעוץ דחוףףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה ד"ר יעוץ דחוףףףף
    דוד
    02/12/2010

בבקשה מבקשת עזרה דחופה במצב של חור בלב .. תוצאות בדיק ראשונה עם תוצאות מיפוי לב : .
    אקג: קצב סינוס ללא הפרעות הולכה ורפולריזציה
    ברקע: אסימפטומטי מבחינת הלב
    בבדיקה: אין סימני מצוקה, הולם לב תקין, איוושה סיסטולית 2/6 LSB וכן פיצול רחב של הקול השני .
    ריאות נקיות . דופק הקפי תקין.
    אקו-דופלר: מנח, חיבור תקינים לחללי הלב . החדר הימני מורחב מעט וגם הרחבה בעורק הריאתי והזרימה בו מוצאת ללא הפרעה במבנה המסתם אלא תוצאה של דלף משמאל לימין ברמה הפרוזדורית. תפקוד החדרים תקין אין היפרטרופיה ואין חסימה במוצאם. תפקוד המסתמים תקין . נצפה svc שמאלי והרחבה של הסינוס הקורונרי אליו הוא מתנקז.
    ממ"כ TRPG=22 הלחץ הראתי תקין. נצפה דלף מתון משמאל לימין מבעד ל ASD באזור SINUS VENOSUS . אין נוזל בפריקרד. קשת האאורטה שמאלית תקין. מוצא כלילי תקין.
    לסיכום:SINUS VENOSUS ASD
    SVC שמאלי עם סינוס קורונרי מורחב.
    מטפוי לב .. כמות דלף 2.1/1
    אם קיימת אפשרות לסגירת החור דרך הצינתור ????
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה ד"ר יעוץ דחוףףףף

הוספת תגובה

• בבקשה ד"ר יעוץ דחוףףףף - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    03/12/2010

מציע שתתיעצי עם פרופ׳ רפי הירש מבי״ח בילינסון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות..

דוד
    05/12/2010

תודה על התשובה המהירה אבל יש לי בירור בקשר להתייעצות עם ד"ר רפי הירש .. האם אני יכולה להתייעץ איתו דרך האינטרנט ??? אתה יכול לעזור לי בדבר זה כי אני גרה רחוק מתל-אביב וזמן נסיעה ארוך..
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשאלי אותו

ד``ר רוברט הפנר
    06/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו