מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בחזה תקופה ממושכת.בת 2027/01/2011
היי, לא אחסוך במילים ופירוט כיוון שארצה שלא תחסכו גם אתם.
אני בת 20, יש בעברי 7 שנים של אנורקסיה חמורה, בנוסף נסיונות התאבדות ע"י כמות עצומה של כדורים וכימיקלים, באותה תקופה היה חשש ללב, הוא נחלש , היו קצוות כחולים חמורים , ופצע קטן שלא ידעו להגיד אם מולד או לא אבל הוא לא הדאיג אף אחד כולל אותי. אני כבר עד מעט שנתיים בריאה לחלוטין. אוכלת כמו שצריך, עושה פעילות גופנית, חיה חיים רגילים. אבל.. לפני משהו כמו חודש התחיל לתקוף אותי כאב, בתחילה זה היה מתחת לבית השחי הימני בצמוד לשד, ולאחר מכן (אחרי משהו כמו שבוע) זה עבר לאמצע. הכאב הוא לא תמידי, הוא מופיע בעיקר: כשאני לוקחת נשימות עמוקות, כשאני מעשנת, כשאני משתעלת, כשקר לי, כשאני שוכבת, כשאני מתקלחת, או כשאני עושה כל דבר שמשפיע אפילו במעט על רמת המאמץ שלי.
עד השבוע האחרון זה לא הדאיג אותי.
הבעיה היא שזה מתחיל לכאוב יותר ויותר, אני כרגע במדינה זרה וקר כאן, אני מוצאת את עצמי מתיישבת על המדרכה בחוץ כיוון שהקור מכאיב לי ולוחץ לי בחזה ברמה שפשוט לא מאפשרת לי לתפקד.
אין לי כרגע איך לבדוק, ולא אתחיל ללכת כאן לרופא, במיוחד כשאין לי מושג אם יש משהו, או שזה רגיל לגילי.
אשמח אם תעזרו לי לפחות בלהבין איך להתמודד עם הכאב, כדי שיכאב כמה שפחות.
תודה מראש.
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחזה תקופה ממושכת. - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר27/01/2011בת 20 שלום
ק״ל לא מדובר על כאבים ממקור לבבי.
בהצלחה
ד״ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש משהו מאוד דומה
בן 3309/12/2011מה זה היה בסוף
ומה עשית כדי שזה יעבור
אני בן 33 בחודש וחצי האחרון חזרתי לרכב על סקייטבורד
ונפלתי לא מעט פעמים
לפני כעשרה ימי החל כאב בצד שמאל של החזה
מתחת לבית השחי
בהתחלה הוא לא היה רציני אך הוא הולך ומתגבר
כואב לי בעיקר שאני שוכב על הגב עם הראש על כרית גבוהה
כשאני משתעל או כשאני מנסה להרים דברי בזוויות מסוימות
בנהיגה ועוד כל מיני פעילויות גופיות
ניסיתי לעשות מסאגים בקבוק חם ועוד שום דבר לא ממש משפיע
היום נסעתי שוב אחרי הפסקה של שבוע בערך
כאב לי קצת
אבל ניראה שהכאב נחלש מעט לאחר הרכיבה
האם יכול להיות שהשריר תפוס כבר שבוע שלם
או שיכול להיות שמדובר בקרע ?
האם יש דרך לאבחן קרע באופן עצמאי ?
והאם זה נכון להמשיך בפעיולת גופנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש משהו מאוד דומה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר09/12/2011אני מציע לך בדיקה פשוטה שנקראת "בדיקת רופא"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בחזה תקופה ממושכת. - תגובה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר09/12/2011אני מסכים עם ד"ר תובר שזה ק"ל.
בנוסף גם אני לא אחסוך במילים ואני ממליץ לך ללבוש בגדים יותר חמים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)