עידכון לד"ר הפנר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עידכון לד"ר הפנר
    eti
    13/12/2007

ראשית תודה על תשומת לבך לבעיתי האישית (להזכירך אני עם המקרה של הורדת לחץ הדץ בבדיקת מאמץ) לאחר שהדברים לא זזו במהרה דרך קו"פח החלטתי ללכת לרופא פרטי שמיד עם הגעתי אליו הפנה אותי דחוף לבית חולים שם אושפזתי ביחידה לטיפול נמרץ לב במשך 10 ימים עשו לי אקו וסיטי לב לאחר המון בעיות בירוקרטיה לאישור הסיטי אכן עשו לי אותו והוא יצא תקין אבל לצערי שוחררתי ללא אבחנה אבל עדיין עם אותם סימפטומים היום למשל יש לציין שבמהלך האישפוז הייתי מעלה את הדופק ל120 מכל תזוזה קטנה וטופלתי בדראלין עם הקלה בעייפות ובקוצר נשימה למרות זאת לא קייבלתי המשך טיפול בבית רופא המליץ לי לעשות בדיקת icg השאלה הנשאלת האם בבדיקה זו יוכלו לגלות משהו שלא גילו בסיטי או שבסיטי מגלים הכל?
    תודה ומאות הסליחות אם אני מפריעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עידכון לד"ר הפנר

הוספת תגובה

• עדכון

ד``ר רוברט הפנר
    13/12/2007

תודה שאת מעדכנת אותי. אני שמח שמצאת משהו שכפי שהמלצתי לך בסופו של דבר זה מה שנעשה.
    לדעתי את יכולה להיות שקטה אם ה CT של הלב תקין.
    מה זה icg? אולי טעית בכתיב?
    אני חושב שה deralin מתאים למצבך, לפחות לתקופת מה. כנראה הבעיה לא קרדיאלית אלא חוסר "איזון" בין לחץ דם ודופק ברגעים מסוימים. למצבים כאלו deralin עשוי להיות טיפול הולם.
    ממליץ לך להרבות בשתיה ואם אני זוכר טוב, לחצי הדם שלך נמוכים בדר"כ, לכן תוספת מלח באוכל כנראה שתועיל לך.
    תרגישי טוב, תמשיכי לעדכן אותי,
    ד"ר הפנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו