שאלה אליכם בנוגע להולטר ומיפוי לב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה אליכם בנוגע להולטר ומיפוי לב
    דוד
    10/02/2011

שלום רב לכם. אני בן52. לפני כעשר שנים עברתי צנתור ושמו לי סטנט,בעקבות סתימה בעורק השמאלי,סבלתי מקשיי נשימה עקב קולסטרול גבוה והייתי מעשן כבד. מאז אני מקפיד לקחת תרופות כל יום: קרדילוק 2.5 מג בבוקר,פליוקס 75 מג בשעות היום וסימוביל 40 מג בשעות הערב. לפני כשבועיים חשתי בכאבים חזקים בחזה בצד שמאל,ניגשתי למיון בב"ח אסף הרופא(בו עברתי צנתור לפני כעשר שנים),נבדקתי על ידי קרדיולוג,הוחלט לאשפז אותי וטופלתי בהתאם במחלקה פנימית. במהלך אישפוז בדיקות דם,א.ק.ג לב ולפי בדיקת מאמץ ביום שחרור,היחליטו שאין צורך לצנתר אותי הפעם כי לא חשתי ולא היתלוננתי על שום כאב בשום מקום במהלך אישפוז וביום שחרור. השאלה שלי:אם הכל בסדר אצלי ואין צורך לצנתר אותי,מדוע רשמו ביום שחרור מכתב המלצה לרופא משפחה להפנות אותי להמשך הטיפול הולטר לב ומיפוי לב. מה החשיבות העיקרית בבדיקות הללו? דבר מה שלא נמצא כראוי ונורמטיבי במהלך אישפוז? מודה לכם מראש עבור תגובתכם בנדון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה אליכם בנוגע להולטר ומיפוי לב - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    11/02/2011

דוד
    מציע שתפנה לרופא שכתב את ההמלצות הנ"ל במכתב השחרור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו