תחושת כבדות בחזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת כבדות בחזה
    אביגיל
    14/02/2011

אני בת 41, לא מעשנת, ללא משקל עודף, כולסטרול נמוך. עוסקת בספורט בצורה די אינטנסיבית בשנה האחרונה (ריצה, רכיבה על אופניים).
    לאחרונה היו לי כמה אפיזודות של תחושת כבדות/תעוקה בחזה. זה תמיד קרה לאחר פעילות במזג אוויר קר במיוחד (רכיבה בבוקר).
    בפעילות עצמה לא הרגשתי שום דבר חריג - הדופק שלי נמוך, יחסית, ולא היה גבוה יותר בפעמים האלה. התחושות החלו רק לאחר כמה שעות, כשכבר לא הייתי בפעילות.
    ההרגשה היא של מעין כבדות בחזה, עם קושי מסוים לנשום (אם כי ספרתי את הנשימות בדקה - בסביבות 16-18, לא משהו חריג) ותחושה קלה של בחילה.
    הפעילות האחרונה שביצעתי היתה ביום שבת, והתחושות הללו היו on and off יומיים לאחר מכן, בכל פעם התחושה נמשכה שעה-שעתיים. לא הרגשתי חולשה ולא היתה לי בעיה לתפקד.
    בשנתיים האחרונות בוצע לי אקו לב (שהיה תקין ובוצע מסיבה שונה לגמרי, שלא קשורה ללב) וארגומטריה במאמץ (תקינה גם היא).
    הזמנתי תור לרופאת המשפחה, ובינתיים רציתי לדעת האם זה נשמע כמו משהו שמצריך בדיקה דחופה (התור מחרתיים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושת כבדות בחזה

הוספת תגובה

• תחושת כבדות בחזה - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    14/02/2011

אביגיל
    ביקור אצל רופאת המשפחה זאת התחלה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו