מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלתי בנוגע להולטר לב ומיפוי לברפי17/02/2011
שלום רב דוקטור. אני מתקרב לגיל 52. לפני כשמונה שנים עברתי צנתור בב"ח אסף הרופא. קולסטרול גבוה,לחץ דם גבוה ועישון כבד,גרמו לסתימת עורקים מצד שמאל,חשתי בקשיי נשימה,לחץ דקירות וכאבים איומיים בחזה בצד שמאל,ניגשתי למיון ולאחר מספר בדיקות שלא היו תקינות,מצאתי לנכון להישמע להמלצת הקרדיולוג להיתאשפז ולעבור צנתור,עברתי צנתור ושמו לי סטנט. אני מקפיד לקחת תרופות כל יום: קרדילוק 2.5 מג בבוקר,פלביקס 75 מג ביום וסימוביל 40 מג בלילה. מאז עד לפני כשבועיים חשתי בסדר גמור,ללא שום לחץ/כאבים בשום מקום. לפני כשבועיים גרושתי מאוד היצבנה אותי,עקב וויקוח צעקני שנמשך כחצי שעה,חשתי בכאבים חזקים בחזה בצד שמאל,ניגשתי למיון בב"ח אסף הרופא והיתלוננתי על כך. טיפלו בי בהתאם והירגיעו אותי. בדיקות דם ואקג לב,היו תקינות,כפי שנאמר לי על ידי קרדיוליוג. לאחר כשלוש שעות במיון חשתי בטוב ושוחררתי הביתה. דוקטור,מזה כעשרה ימים יש לי בעיה כלשהי בהליכה. כשאני יושב ויושן אינני חש בשום כאב בשום מקום,כשאני יוצא במהלך הליכה קצרה וממושכת אני חש בכאב כלשהו באזור החזה בצד שמאל,הכאב אינו האיום עך כדי כך אך אני כן חש בכאב והוא נעלם כשאני מתיישב ושוכב וכשאני חוזר הבייתה. מה זה יכול להיות דוקטור? האם מצבי כרוך בסיכון כלשהו בנוגע ללב? למרות תרופות הללו אני אמור לחוש בכאב כלשהו מתישהו? מה עליי לעשות? תודה רבה מראש עבור תגובתך בהתאם לשאלותיי. רפי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלתי בנוגע להולטר לב ומיפוי לב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר17/02/2011רפי,
איזה קופ״ח אתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובתי לקרדיולוג הפנר
רפי17/02/2011דוקטור. אני שייך לקופת חולים כללית. מן הראוי להוסיף כי בזאת אני חש גם כשאני עולה במדרגות,בעליה. בירידה אינני חש בשום כאב. כלומר,בהליכה קלה ומהירה ובעליה במדרגות,אני חש בכאבים באזור החזה באזור הלב. בישיבה ובשכיבה ובעת שינה,אינני חש בשום כאב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובתי לקרדיולוג הפנר - תגובה
ד``ר רוברט הפנר17/02/2011רפי
כפי שאתה מתאר את מה שאתה מרגיש אתה זקוק לצנתור נוסף. במידה ויש לך ביטוח פרטי בנוסף לקופ״ח, תפנה למרפאתי מחר בבוקר. במידה ולא תפנה לאסף הרופא.
בינתיים תמנע ממאמצים פיזיים
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)