שאלתי לגבי תרופות ספציפיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלתי לגבי תרופות ספציפיות
    דוד
    18/02/2011

שלום רב דוקטור. אני בן 53. לפני כחמש שנים,עקב עישון כבד ושומנים בדם,קולסטרול וטריגליצרין ברמה גבוהה ביותר,עברתי צנתור ושמו לי סטנט. מאז עד כה אני מקפיד על לקיחת סימוביל 40 מג כל לילה. לא אשקר לך דוקטור,אני ממשיך לעשן אך לא מעשן כבד כמו בעבר,מעשן בערך 15 סיגריות ביום. לפני כחמישה ימים עקב וויקוח וריב ממושך במהלך עבודתי עם מישהוא,חשתי בכאבים דקירות ולחץ באזור החזה בצד שמאל. ניגשתי למיון ולאחר מספר בדיקות,היחליטו לאשפז אותי. במהלך אישפוז חשתי מצויין,ללא שום כאבים בשום מקום. לפני ששוחררתי רשמו לי תרופות נוספות: קרטיה 100 מג ופלביקס 75 מג. דוקטור,עם סימוביל אף פעם זה לא קרה לי. לאחר שאני שוטה את שתי התרופות הללו (לא ביחד כמובן), אני חש בכאבים חזקים באזור החזה בצד שמאל,את הכאבים החזקים אני חש בכל מצב כשאני יושב,שוכב,עומד,מסתובב בבית ומחוצה לו ובעת הליכה קלה ומהירה. שמתי לב ואני מרגיש שהכאבים חולפים לאחר כשעה וחצי-שעתיים. אני אלרגי לתרופות כי לא כל תרופה אני יכול לקחת. אני מרגיש שתרופות הללו משפיעות עליי לרעה. האם עליי להפסיק מהיום לקחת את התרופות הללו ולדווח לרופא משפחה? דוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תתיעץ עם רופא המשפחה

ד``ר רוברט הפנר
    19/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו