מבקש תגובה בנוגע לבדיקת הולטר לב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקש תגובה בנוגע לבדיקת הולטר לב
    דוד
    20/02/2011

שלום רב דוקטור. אני בן 52. לפני כ8 שנים עברתי צנתור ושמו לי סטנט. מזה כשבועיים אני חש בכאבים כאלו,כאילו משהוא שורף לי בלב. בזאת אני חש בכל בשעות היום ולילה,בעת המנוחה ובעת ההליכה בבית ומחוצה לו. התחושה הזו חולפת לאחר כשעתיים בערך. אני נושם כרגיל,אינני חש בקשיי נשימה. בשבוע שעבר ביצעתי הולטר לב ובשבוע הבא אני אמור לבצע מיפוי לב. היום קיבלתי דו"ח פיענוח הולטר לב. מהירות מינימלית 48 לדקה,מקסימאלית 104 לדקה,ממוצעת 73 לדקה. הפרעות קצב חדריות VPCS ניצפו ס"ה 9164 VPCS בודדים במשך הבדיקה. ניצפו 267 זוגות VPCS ניצפו 30 קטעי NON SUSTAIND VT עם 3-4 פעימות חדריות עוקבות,מהירות עד 141 לדקה. הפרעות קצב על חדריות APCS ניצפו ס"ה 8 APCS בודדים במשך הבדיקה. הפרעות הולכה לא ניצפו. שינויים משמעותיים בקטעי ST לא ניצפו. העברות/ סיכום: בשעות הלילה והבוקר ניצפו קטעי סינוס ברדיקרדיה מינימאלית של 48 לדקה. במהלך הבדיקה ניצפו הפרעות קצב חדריות בכמות מרובה כ 9790 פעימות מוקדמות 9.9 מכלל הבדיקה. לא הבנתי כלום מכל מה שכתוב כאן. כלומר? מה כל זה אומר דוקטור? דבר מה חיובי ו/או שלילי? נירמאלי ו/או חריג? מה לא תקין וממה אני סובל? אני אמור לדאוג מדבר מה? מה עליי לעשות? תודה רבה מראש עבור תגובתך בהתאם לפנייתי אליך. בכבוד והערכה,דוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מבקש תגובה בנוגע לבדיקת הולטר לב - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    20/02/2011

מציע שתתיעץ עם הקרדיולוג שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו