דקירות בחזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקירות בחזה
    יעל
    25/02/2011

שלום רב,
    לפני כחצי שנה התחלתי לחוש במעין דקירות באזור החזה, המופיעות במצבי לחץ, אם כי לא תמיד, גם במצבים בהם היני עוברת ממצב של שכיבה נורמלית וטבעית, למצב של עמידה.
    במהלך הדקירות אני מתקשה לנשום ולוקחות לי מספר דקות להסדיר את הנשימה.
    גם הנשימה עצמה יחסית כואבת, וכל שאיפה מפחידה אותי יותר ויותר, שכן עלי להשקיע מאמץ בכך.

רופא המשפחה ביצע בדיקת אק"ג בה קבע שהכול תקין, והפנה אותי לאורתופד ולא לקרדיולוג, משום מה.
    האורתופד לא אבחן דבר, לחץ על אזור הגב ובדק האם הכאב מוקרן ללב,מה שלא קרה וטען שכנראה הדקירות נובעות ממקור של עצם או שריר, ולא ממקור לבבי.

בנוסף, רופא מאחד הפורומים יעץ לבצע בדיקת אקו לב.

הייתי רוצה לשמוע את חוות הדעת של הרופאים כאן בפורום,
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דקירות בחזה

הוספת תגובה

• אני בעד

ד``ר רוברט הפנר
    25/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי ספיקת לב

koren18
    26/02/2011

אבי בן 84 סובל מאי ספיקת לב התקף ראשון עבר לפני כ30 שנה . כיום סובל משיעול מתמיד יום ולילה דבר המפריע מאוד בשינה. אין לו מים בראות . האם יש טיפול להקלת השיעול הגוזל ממנו גם את כוחותיו המעטים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי ספיקת לב - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    27/02/2011

תלוי במה הסיבה לשיעול.... בעיה ראתית, אי ספיקת הלב, תרופתי וכו וכו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי ספיקת לב לד"ר הפנר

koren18
    27/02/2011

אבי בן 84 סובל משיעול מתמיד תוצאה של אי ספיקת לב לדעת הרופאים בבית החולים בו שהה לפני כחודש. האם ניתן להקל על שיעול הנגרם מאי ספיקת לב וכיצד ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי ספיקת לב לד"ר הפנר - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    27/02/2011

קשה לומר, ההגיון אומר שאיזון טוב יותר של הלב יקל גם בשיעול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו