דקירות בלב ופעימות מהירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקירות בלב ופעימות מהירות
    יונתן
    08/03/2011

צהריים טובים

פעם ראשונה שאני מגיע לסיטואציה כזאת ואני מקווה בעזרת השם שגם האחרונה =) .

אני חייל בן 19 מתגורר לבד , כשהייתי צעיר הייתי ספורטאי , שחיין ( 8 שנים ), לא נתקלתי מעולם בבעיות בריאותיות ברוך השם טפו טפו טפו.

לאחרונה יש לי הרגשות מאוד מוזרות באיזור החזה והלב , אני מחפש למצוא את המקור לבעיה ולא מוצא.

בשבועיים -3 האחרונים הלב התחיל לפעום מהר יותר ואני מרגיש שיש לי דקירות בלב , קשה להסביר את ההרגשה, אבל כשאני לוקח נשימה ארוכה יותר אז הכאב בלב מתרחב .
    אם פתאום אני קם מהר מהספה לכיוון המטבח לצורך העיניין אז פתאום אני מרגיש שהלב דופק בצורה מהירה הרבה יותר ומופיעות לי הדקירות.
    אני צריך לדאוג?

אני חושב שאני יודע למה אבל לא בטוח :
    בשבועיים האחרונים אני לא אוכל מסודר , לא יוצא לי להכין אוכל כמו שצריך אז הייתי אוכל המון המון פיצה כל הזמן , קניתי בשבועיים האחרונים באיזור ה 8-9 מגשי פיצה ,
    4 חתיכות בערב ו4 חתיכות בצהריים .

תודה רבה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דקירות בלב ופעימות מהירות - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    08/03/2011

כמו שכתבת אתה כבר לא צעיר ואתה כבר לא יכול להרשות לעצמך לאכול כל כך הרבה פיצות. תתחיל לנהל אורח חיים בריא ואם מצבך לא ישתפר תעשה אקו לב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו