קושי בנשימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בנשימה
    קרלוס
    15/03/2011

שלום רב
    לאחרונה אני חש קוצר נשימה ואף קושי לנשום זה מכריח אותי לפהק או לנשום עמוק על מנת להכניס אוויר. כמו כן לפעמים קצב הנשימות שלי במנוחה מוחלטת יכול להגיע לפעמים ל-25 לדקה. זה מתבטא במנוחה ולפעמים מוגבר אחרי פעילות קלה(אפילו הליכה של מטרים ספורים).אני גם חש לפעמים מן גוש קטן בגרון שלא מאפשר לי לנשום רגיל.
    עברתי אקג שהיה תקין, המשכתי לבדיקת מאמץ שהייתה תקינה ואף אקו שיצא תקין גם כן. כמו כן בדיקות דם כלליות תקינות גם.
    אני בן 40 בריא בד"כ. האם אפשרי שזה קשור ללב על אף הבדיקות התקינות? האם יש עוד בדיקות קרדיאליות שעליי לעבור על מנת לשלול מקור קרדיאלי? עליי לציין שעברתי צילום ריאות שהיה תקין ורופא המשפחה גם הקשיב לנשימות שלי ואמר שהן תקינות ללא חרחורים , ללא הפרעות ושוות.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי בנשימה

הוספת תגובה

• בעיות נשימה

קרלוס
    15/03/2011

בהמשך להודעה הקודמת, שכחתי לציין. אין לי כאבים כלשהם בחזה או בכל מקום אחר בפלג גוף העליון השמאלי או הימני לא במנוחה ולא בזמן פעילות. אין לי סחרחורות, או בחילות, אבל כן יש לי כאבי ראש קלים מדי פעם לאחר פעילות גופנית שיכולה להימשך בין כמה שניות לדקות ארוכות וגם חולשה כללית קלה (לפעמים) שלא קשורה דווקא לפעילות יכולה להופיע גם במנוחה.

שוב תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו