הפרעת קצה ואבלציה - סיכון משפחתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת קצה ואבלציה - סיכון משפחתי
    רויטל
    30/03/2011

שלום רב,
    אימי אישה בת 63 שעבר לפני כחודש טיפול אבלציה עקב הפרעות קצב. היא גם סובלת מתת פעילות של בלוטות התריס, לחץ דם גבוה.
    לאחר תקופה ארוכה שלא חשה בטוב, הגענו לחדר מיון עם בצקת ריאות והיא אושפזה בטיפול נמרץ לב. לאחר מס' ימים עברה אבלציה בהצלחה ושוחררה הבייתה.
    מאז היא מטופלת בכדורים שונים הגורמים לה להקאות ולשיעול, האם הדבר נורמאלי?
    האם ההקאוטת חולפות לראחר "התרגלות" לכדורים?

שאלתי נוגעת אלייי, אני בת 36 בהריון בחודש חמישי, דופק מהיר של 130-140, ללא סיבה רפואית, לחץ דם תקין, מוגלובין תקין, ובדיקת בלוטת התריס תקינה?
    האם הדבר גנטי? האם יש לי סיבה לדאגה? האם בעתיד אני מועדת לסבול מהפרעה זו?

אשמחל קבל תשובות.
    רויטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפרעת קצה ואבלציה - סיכון משפחתי - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    30/03/2011

ישנם סוגים שונים של הפרעות קצב שהטיפול באבלציה ואת לא כתבת מה הייתה הפרעת הקצב, בכל מקרה יש הבדל בין דופק 130 תקין ודופק 130 שהוא הפרעת קצב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי ספיקת לב והגדרת הפרעת קצב

רויטל
    31/03/2011

"בצקת ריאות ו-TACHYCARDIA INDUSED ככל הנראה מדובר ב- RAPIO ATRIAL FLUTTER. באקו לב- ירידה גלובלית בתפקוד חדר שמאל, היפוקינזייה של חדר ימין, אי CARDIOMYPATHY, ספיקה בינונית של מסתם מיטרלי וכן טיפול לאי ספיקת לב כמקובל IV PROCOR"
    עברה טיפול אבלציה בשל רפרוף/פרפור פרוזדורים TVA-IVC ISTHMUS WITH עם צריבה מוצלחת של BIDIRECTIONAL BLOCK.

אשמח לקבל יותר מידע ובתייחסות לשאלתי עם ההגדרות הרפואית ממכתב השחרור.
    כמו כן, הקצב שלי 130 הוא ללא הפרעת קצב אלא פשוט גבוה?

תודה רבה לכם.
    רויטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו