מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ בחזהיאיר30/03/2011
שלום לדר'
אני בן 76-עברתי ב 1999 ניתוח מעקפים- לאחר שבועיים של כאבים בחזה במאמץ
ושינויים איסכמיים בארגומטריה-מפוי לב והצרויות בצינתור.
י.ל.ד גבולי ולבילי-נוטל אטקנד 4 מג אחת לכמה ימים-לפי העליה בל.ד.
בזמן האחרון אני חש לעיתים לחץ קל בחזה במאמץ קל.
אעבור בדיקת אקו במאמץ בעוד כמה ימים.
על איזו עוד בדיקה היית ממליץ ?
האם אתה מטפל במסגרת מכבי ו\או מקבל ביטוח רפואי פרטי ?
בתודה יאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ בחזה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר01/04/2011גם וגם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו בדיקה נוספת ?
יאיר03/04/2011שלום לדר
אני שמח שאוכל להגיע אליך.
אך איזה עוד בדיקה --חוץ מאקו במאמץ--רצוי שאבצע -כך שאוכל לחסוך בזמן ולמנוע מטרטור ?
בתודה יאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו בדיקה נוספת ? - תגובה
ד``ר רוברט הפנר03/04/2011אתה ודאי מבין שזה לא מקצועי להמליץ לך על בדיקות מבלי להכיר אותך.
ממליץ שתתיעץ עם הקרדיולוג שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן ,אבל....
יאיר03/04/2011שלום לדר-
אכן אינך מכיר אותי,
אך השאלה היתה תיאורטית-
איזו בדיקה נוספת --חוץ מאקו במאמץ- אפשרית
לבירור לבבי באדם שעבר מעקפים ומתלונן על כאבים אנגינוטיים קלים במאמץ.??
האם מיפוי לב יוכל להוסיף ? CT וירטואלי של העורקים הלבביים ??
ולפי התוצאות--צינטור בשלב כל שהוא ????
וכל השאלות כדי שאבין את השיקול לבדיקה שיכולה לתרום לבירור-
-ויש להניח-גם אולי --לטיפול טוב יותר..
בתודה יאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מציע לך לבקש בדיקת אקו לב
eitan08/04/2011אקו לב דרך הוושט, כי בבדיקת אקו לב רגילה,לא רואים את כל שסתומי הלב,יותר נכון קשה להעריך תפקודם,
אני כמוך עברתי נתוח מעקפים,מזמן,לאחרונה החלפת שסתום ותקון אחר,הכל בזכות בדית אקו לב דרך הוושט,לא מרגישים אותה בכלל ,כי זה בהרדמה,טשטוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורום קרדיולוגיה
שגית לוינסון06/04/2011אני מתייחסת לתשובותיו של ד"ר ריקרדו בושה וכלימה לענות בצורה כל כך - כדי לצאת ידי חובה אני מתארת לעצמי שאף אחד לא הכריח את ד"ר ריקרדו להשתתף בפורום. יש להתייחס יותר בכבוד לחולים המבקשים עיצה ועזרה תודה שגית לוינסון אני במקרה עיינתי בכתובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)