בעיה בלב?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בלב?
    לירן
    12/04/2011

אני בת 36.יש לי ריפלוקס ומעבר לזה אני לא חולה בכלום ולא נוטלת כדורים.לאחרונה אני מרגישה לפעמים כמו כיווץ בלב, מה שגורם לי לכמה דק' לכך שאני לא יכולה לנשום עמוק ויש כאב מסוים ואז פתאום זה כאילו משתחרר והכל חוזר לקדמותו כך גם הנשימה.אני לא ספורטאית ולא עוסק בכלל בספורט.יש לי כולסטרול גבוה בעיקר הרע ואני לא נוטלת תרופות בשביל להלחם בו.אין לי הסטוריה של התקפי לב בכלל במשפחה.לאחרונה עליתי במשקל וכעת אני שוקלת כ- 65 קילו ואני בגובה 1.54.מה יש לי לדעתכם והאם עליי לערוך בדיקות מסוימות? האם עליי להלחץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בלב?

הוספת תגובה

• בעיה בלב? - תגובה

ד''ר ריקרדו תובר
    12/04/2011

לירן שלום רב

את לא צריכה להלחץ אבל לפחות למה לא לגשת לרופא שלך לבדיקה שיגרתית

כמו אקג או הולטר,?

בהצלחה

ד"ר תובר ריקרדו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

מאור
    02/06/2011

היי אני בת 22 וסובלת מאותה תחושת כיווץ בלב, התיאור מדוייק למה שאני מרגישה.
    ברור שהדבר הנכון לעשות הוא ללכת לרופא ולהיבדק אבל אשמח לשמוע תשובה אם ידוע לך מה זה יכול להיות? יכול להיות שזה סתם? האם זה חשוב להיבדק בהקדם? כל תשובה עם קצת מידע תעזור.
    תודה רבה !
    :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי היה ריפלוקס,נתנו לי כדורים ,

danny
    02/06/2011

אחרי חצי שנה הגעתי לרופא גסטרולוג שאמר לי שזה סימן למחלת לב,הופניתי לקרדיולוג,עשה לי בדיקת מאמץ על הליכון ,בה נכשלתי,למחרת צנטור,אחרי שבועים נתוח מעקפים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו